Vegaaniravintoloita Helsingissä

Magu, bites assortment
Lead text
Helsinkiin on viime vuosina avautunut monia täysin vegaanisia ravintoloita. Tässä suosikkini hampurilaisketjuista voileipäbaareihin ja illallisravintoloihin.

Junk y Vegan

Junk y Vegan on uusi Sanomataloon avattu "total vegan joint", ravintola ja baari jossa tarjotaan maistuvaa, modernia, terveellistä, rentoa ja täysin vegaanista junk food -safkaa. Ravintolan terassi A-oikeuksin houkuttelee nostamaan maljan kuohuvaa tai vaikkapa Kombuchaa!
Postikuja 2

Be Mine Healthy Friends

Be Mine Healthy Friends on pieni vegaaniruokaravintola. Sen tarkoituksena on tarjota helsinkiläisille jatkuvasti kasvava valikoima terveellistä vegaaniruokaa ja kannustaa ihmisiä valitsemaan terveellinen vegaaninen elämäntapa.
Lönnrotinkatu 9

Bun2Bun

Kampin ja Redin kauppakeskuksista löytyvä Bun2Bun on Suomen ensimmäinen vegaaninen hampurilaisketju. Ravintolan hampurilaispihvit ovat täysin kasvispohjaisia, mutta ne näyttävät, maistuvat ja tuntuvat lähes lihalta tehdyiltä pihveiltä. Tarjolla on neljää erilaista hampurilaista, joiden hinnat vaihtelevat 13,50 eurosta 15,50 euroon. Hampurilaisista Bluesheese on erinomainen suositus sinihomejuustoa kaipaaville vegaaneille. Hampurilaisen kylkeen voi tilata myös ranskalaisia ja kombuchaa!
Bun2Bun Kauppakeskus Kamppi 6krs, Urho Kekkosen katu 1
Bun2Bun Kauppakeskus Redi 1krs, Hermannin rantatie 5
Punavuori, Pursimiehenkatu 5
Kallio, Vaasankatu 13

Kippo

Forumissa sijaitseva Kippo on täydellinen lounaspaikka keskustassa. Kipon listalta löytyy kuusi erilaista leipää, joihin voi valita kahvilan oman cashewpähkinä- tai vegaanimozarellajuuston. Tarjolla on myös mantelimaitoon tehtyjä smoothieita, mehuja sekä kahvipirtelöitä. Kipon pakkausmateriaalit ovat sataprosenttisen biohajoavia.
Kauppakeskus Forum 3krs, Mannerheimintie 14-20

Loving Hut

Maailmanmatkaajille Loving Hut -vegaaniravintolat saattavat olla tuttuja kohteita. Aasialaisella ketjulla on yli 200 ravintolaa eri puolilla maailmaa ja yksi niistä sijaitsee Helsingin Kalliossa. Loving Hutin valtavan kokoinen vegaani-curry vie suuremmankin nälän ja herkulliset kevätrullat vievät kielen mennessään.
Kolmas linja 17

Magu

Kun kaipaat hieman hienompaa mutta silti lompakolle ystävällistä ravintolaa, on Magu oiva valinta. Magun ihanuuksiin kuuluvat muun muassa nokkos-pinaattiravioli sekä edamame-papujen ja wakam-merilevän kanssa tarjoiltu suolassa paistettu porkkana. Magussa on myös erinomainen viinilista ja tyrnijuustokakku on hyvä päätös aterialle kuin aterialle.
Korkeavuorenkatu 27

Sen Chay

Sen Chay on vegaaninen vietnamilainen ravintola Hakaniemessä. Ravintolan ihana tofu-phokeitto ja kesärullat ovat kokemisen arvoisia. Sen Chay on myös edullinen valinta, useimmat annokset maksavat alle 10 euroa.
Siltasaarenkatu 3-5

 

Show image on the left
Off
Card list
Lisää Helsingin ravintolavinkkejä
Show created/updated
On
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Helsingissä on hyvä valikoima vegaanisia ravintoloita hampurilaispaikoista illallisravintoloihin. Listalla suosituksia erinomaisista paikoista.