Suosikkiravintolat sunnuntaisin

Ravintolassa
Lead text
Sunnuntaisin on mukavaa kokoontua kiireettömästi syömään. Keräsimme listalle monta erilaista ruokapaikkaa, joissa korostuu rento ruokailu, hyvä tunnelma ja maukas ruoka.

Kortteli

Kampin kauppakeskuksen yllä kuhisevasta ravintolakeskittymästä löytää sunnuntaiherkkuja joka makuun. Erityinen brunssilista on maisteltavissa La Torrefazionessa (klo 10-14). Koko listan annoksia tarjoavat POBRE (klo 12-18.00), Beijing8 (klo 12-18) ja Bastardo (klo 12-19.00). 
Urho Kekkosenkatu 1

Via Tribunali

Torikortteleiden sydämeen on tullut aito napolilainen pizzapaikka, jossa tunnelma on aina kohdallaan. Via Tribunalin listalla on 10 täytetyn pizzan lisäksi alkuruoaksi kirsikkatomaatteja ja rucolaa valkosipuliöljyssä tai klassinen insalata capreze eli bufalamozzarellaa, balsamicoa ja basilikaa. Jälkiruuaksi taivaallista kotitekoista tiramisua. Auki sunnuntaisin klo 12-20, ilman pöytävarausta.
Sofiankatu 4

Gaijin

Pohjoisaasialaisia moderneja makuja tarjoillaan Bulevardin Gaijinissa, joka on avoinna sunnuntaisin klo 14-23.00. Listalta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia jaettavaksi sopivia maisteluannoksia, jotka tarjoillaan yleensä riisikulhon kera. Juomat on myös soviteltu voimakkaan-makuisiin ruokiin sopiviksi. Jälkiruuaksi misokakkua tai suklaamoussea.
Bulevardi 6

KuuKuu

Töölöläinen kortteliravintola KuuKuu tarjoilee suomalaisia makuja käsityönä. Ruokalistalla on valmiiksi yhdisteltyjä kolmen annoksen vaihtoehtoja sekä lautasannoksia ja klassikkojen listalta löytyvät niin toast skagen kuin lohikeittokin. KuuKuussa on aina tarjolla pohjoisia sesongin makuja ja kalaa, kasviksia sekä poronkäristystä ja lihapullia muusilla ja kermakastikkeella. Jälkiruuaksi kannattaa maistaa pala kotimaista juustoa, hilloa ja ruislastuja. Avoinna sunnuntaisin klo 12-22. 
Museokatu 17

Sushia, viiniä ja jäätelöä

Fredan Sushibar + Wine on skandinaavisen raikas niin sisustukseltaan kuin ruokalistaltaan. Maista misokeittoa ja edamamepapuja sekä erilaisia raikkaita  ja mausteisia salaatteja alkuun. Sushilistalla sashimeja, nigirejä ja makeja sekä riisipaperitaskuun käärittyjä rullia ja temakeja. Lisäksi pokebowleja, valmiita lajitelmia ja jälkiruokana kuusijäätelöä. Avoinna sunnuntaisin klo 14-21.
Fredrikinkatu 42

Passio

Passion keittiössä valmistuu skandinaavisia ja eurooppalaisia ruokia ja hanasta tarjoillaan helsinkiläisen pienpanimo Ohranan oluita. Alkunapsun ja yhdeksän ruokavaihtoehdon lisäksi Passiossa on myös kolmen tai viiden ruokalajin valmiit vaihtuvat menut. Ruokailun yhteydessä voit tilata myös olutmaistelun, johon kuuluu neljä erilaista makua. Passio on avoinna sunnuntaisin klo 16-24.00. 
Kalevankatu 13

Show image on the left
Off
Show created/updated
On
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Sunnuntaisin on mukavaa kokoontua kiireettömästi syömään. Keräsimme listalle monta erilaista ruokapaikkaa, joissa korostuu rento ruokailu, hyvä tunnelma ja maukas ruoka.