Vegaani

VILLD

Pop up-ravintolana sekä nettisarjana vaikuttanut VILLD -villiruokakonsepti avasi ovensa pysyvästi Alppiharjuun.

Ravintolan vaihtuva viiden ruokalajin vegaaninen menu koostuu noin 70 prosenttisesti itse luonnosta kerätyistä villiraaka-aineista. Ossi Palonevan keittiössä juuret, marjat, kasvit, sienet, siemenet ja syötävät kukat muuntuvat mm. savustamisen, fermentoinnin, kuivaamisen ja idättämisen seurauksena puhtaiksi ja vahvoiksi elämyksiksi.

Alakulttuurikeskus Loukko

Alakulttuurikeskus Loukko on Kalliossa sijaitseva, turvallisemman tilan periaatteita noudattava kohtaamispaikka, jossa pyörii ostopakoton vegaaninen kahvila, matalan kynnyksen galleria, monenlaisia työpajoja, viikoittainen feministinen Joku Ompeluseura ja erilaisia esittävän taiteen tilaisuuksia.