Vegaani

Green Factory

Green Factory tarjoaa lounasta, jossa korostuvat hyvin valmistetut, hyvänmakuiset, ja käsintehdyt kasvis- sekä vegaaniruoat. Tarjolla on kuitenkin päivittäin myös kalaa tai kanaa.

Lounaspöytä koostuu viidestä eri osiosta: Tarjolla on joka päivä itse leivottua tuoretta leipää, jonka seurana tarjotaan erilaisia itsetehtyjä levitteitä ja tahnoja, joita vaihdellaan päivittäin.

Salaattipöydässä on joka päivä kolme eri vaihtoehtoa, mukana myös ruokaisia salaatteja, joissa proteiini on huomioitu. Kipot ja kupit- osiosta lounasta voi täydentää erilaisilla pikkelöidyillä, savustetuilla, fermentoiduilla tai marinoiduilla lisukkeilla tai koota vaikka oman salaatin. Lämmin pöytä sisältää aina kasvis- tai vegaaniruoan, lämpimän lisukkeen sekä lämpimän kala- tai kanaruoan. Itsetehdyissä jälkiruoissa pyritään tarjoamaan myös yllättäviä makupareja sekä mielenkiintoisia yhdistelmiä.

Ageno

Ravintola Ageno on uusi nepalilainen ravintola Vallilassa. Henkilökunnan ammattitaito takaa unohtumattoman makuelämyksen. Ravintolassa on tarjolla monenlaisia herkkuja kasvis-, kana-, lammas- ja kalaruokia sekä vegaanille sopivia ruokia.

Be Mine Healthy Friends

Keto- ja vegaaniseen ruokavalioon panostavassa Be Mine Healthy Friends-ravintolassa keskitytään raaka-aineiden laatuun, tuoreuteen ja luonnollisuuteen. Listalla on mm. kulho-annoksia, leipiä ja smoothieita. Ruoka-annosten terveellisyys yhdistetään aasialaisiin makumaailmoihin.

Junk y Vegan

Junk y Vegan on uusi Sanomataloon avattu "total vegan joint", ravintola ja baari jossa tarjotaan maistuvaa, modernia, terveellistä, rentoa ja täysin vegaanista junk food -safkaa. Ravintolan terassi A-oikeuksin houkuttelee nostamaan maljan kuohuvaa tai vaikkapa Kombuchaa!

Espresso Edge

Tarjolla paljon herkullisia ja terveellisiä aamiais-, lounas- ja illallisvaihtoehtoja. Runsaasti kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Kesällä voi nauttia lasillisen kuplivaa aurinkoisella terassilla.