Hyviä kasvisravintoloita Helsingissä

Vege-annos
Lead text
Lihavapaa ravintolavyöhyke, olkaa hyvä. Monet ravintolat Helsingissä tarjoavat maukkaita kasvis- ja jopa vegaaniruokavaihtoehtoja ruokalistallaan, on miellyttävää mennä ravintoloihin, joissa vihanneksia ja kaikkea lihaa vailla olevaa asiaa juhlitaan.

Kipsari

Kipsari on Aalto ARTSin opiskelijoiden omistama ravintola, baari ja kahvila, joka tarjoilee Otaniemessä herkullista kasvis- ja vegaaniruokaa, sekä paikan päällä leivottuja herkkuja.
Otaniementie 14

Makers Kahvila

Ravitsevan ravinnon ja hyvän mielen kahvila! Kahvila valmistaa kaikki tuotteet paikan päällä keskittyen luontaisesti gluteenittomuuteen ja vegaaniseen ruokavalioon, suosien luomua, suomalaisuutta ja laadukkaita raaka-aineita. Myös eläimet ovat tervetulleita kahvilaan.
Heikkiläntie 10

Zucchini

Zucchini on tarjonnut kotitekoista laktovegetaarista-lounasta ja kahvila-herkkuja vuodesta 1993. Niillä on myös vegaanisia vaihtoehtoja. Ihanteellisen sijaintinsa ja italialaistyylisten reseptien ansiosta kahvila on loistava paikka nauttia runsas ateria ja kaunis ympäristö.
Fabianinkatu 4

Kahvila Verso

Kahvila Verso on kasvistarjontaa painottava lounaskahvila Herttoniemessä. Lisäksi konditoriatuotteita ja erikoiskahveja. Lemmikit ovat myös tervetulleita. 
Hiihtomäentie 37

Silvoplee

Legendaksi muodostunut, pitkäikäinen kasvisravintola Silvoplee on palvellut menestyksekkäästi Toisella linjalla jo vuodesta 1999 asti. Runsaassa buffetissa on kymmenittäin ruokalajeja, ja lautasellisesta maksetaan sen painon mukaan. Silvopleessa voi piipahtaa myös kahvilla ja ihanalla raakakakulla.
Toinen linja 7

Just Vege

Just Vege on kiva pikaruokapaikka Kalliossa Lähi-idän vaikutteilla. Ravintolassa on ihana viherseinä, johon tekee mieli sukeltaa. Monen mielestä täältä saa kaupungin parhaat falafelit, ja niistä ravintolassa ollaankin erityisen ylpeitä. Falafelit ovat gluteenittomia ja ne tehdään alusta asti itse.
Vaasankatu 15

Yes Yes Yes

Yes Yes Yes tarjoilee ainoastaan kasvisruokaa rennolla otteella tekemättä kasviskeskeisyydestä numeroa. Paikka on tyylikäs, mutta rento ja lista täynnä jaettavia annoksia, joita ei ole eroteltu pää-, alku- tai jälkiruokiin. Vegaaneille löytyy luultavasti kaupungin laajin valikoima niin ruokaa kuin viinejäkin.
Iso Roobertinkatu 1

Levant

Levant on autenttisen tuntuinen, pieni Lähi-idän katuruokaa tarjoileva ravintola Bulevardilla. Runsaat meze-lautaset vievät kielen mennessään ja henkilökunnan kanssa jää helposti suustaan kiinni. Ravintolassa on etenkin lounasaikaan usein ruuhkaa. Huomio! Lauttasaaren Levantissa tarjoillaan myös lihaa. 
Bulevardi 15

Show image on the left
Off
Show created/updated
Off
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Lihavapaa ravintolavyöhyke, olkaa hyvä.