kahvila

Tartine

Tartine tarjoilee täysin vegaanisia ranskalaisia herkkuja Vallilassa, mm. juureen leivottua leipää, herkkujuustoja, luomuviinejä ja ranskalaisia leivonnaisia.

Lloyd's Cafe & Bakery

Lloyd's Cafe & Bakery on inspiroitunut maailmasta: New Yorkin bageleita, filopiirakoita Välimeren tyyliin, sconsseja Britanniasta, suomalaisia herkkuja ja paljon muuta!

Mehuista kakkuihin, kaikki on kotitekoista, tuoretta ja laktoositonta! Myös vegaanisia ja gluteenittomia tuotteita.

Chez Janet

Pariisilainen teetalo ja kahvila, Chez Janet, on upea, värikäs ja ihastuttava ranskalainen kahvila Bulevardilla. Aidot pariisilaiset macaronsit ja Marie Antoinette teet maistuvat vaativaankin makuun. Chez Janet on erikoistunut aitoihin ranskalaisiin tuotteisiin, joiden avulla Suomessa asuvat ranskalaiset tuntevat olonsa kotoisaksi ja Ranskan ystävät voivat kerrankin tuntea olevansa unelmiensa kohteessa Ranskassa. Chez Janet tuo luoksesi ranskalaisia tuoksuja, makuja ja tyylejä.

MU Filosofia Flower Studio & Tearoom

MU Filosofia on modernin kukkataiteen luova tila sekä autenttinen teekokemus. MU Filosofian eloisa ja miellyttävä tila sijaitsee Lars Sonckin suunnittelemassa rakennuksessa Hakaniemessä.

MU Filosofia tarjoaa modernia kukkasidontaa ja kukkainstallaatioita konseptinsa filosofiaan ja ydinarvoihin perustuen. Perinteisempien kukka-asetelmien lisäksi, MU Filosofia luo epätavanomaisia, tiettyyn paikkaan sidottuja kukkainstallaatioita, jotka ovat koristeellisuuden lisäksi tarkoituksenmukaisia, tilan ja sen käyttäjien kanssa kommunikoivia eläviä teoksia.

We Got This

We Got This on viihtyisä kahvilaviinibaari jossa on laadukkaat Loud Coffee paahtimon kahvit sekä pientuottajien alkuviinejä, pienpanimo-oluita sekä pientä syötävää.

Kahvila & Puoti Aura

Lapinlahden entisen sairaala-alueen Venetsia-rakennuksessa sijaitsee tunnelmallinen Kahvila & Puoti Aura. Puodin puolella on myynnissä mm. Herttoniemessä käsityönä valmistettua raaka-kombuchaa sekä Sampo Paahtimon Intilaista pientilojen kahveja. Kahvilaa pyörittävät pientuottajat Kombucha Company ja Sampo-Paahtimo yhdessä.