Romanttisia ravintoloita kyyhkyläisille

Yes Yes Yes
Finnish

Romanttinen illallinen kahden kesken on tehty kynttilöistä, tunnelmallisesta musiikista ja tietenkin siitä, ettei ruokaa tarvitse tehdä itse. Tai tiskata. 

Vinkkeli

Kaartinkaupungin moderni klassikko Vinkkeli on hienostunut, mutta lämminhenkinen ravintola valkoisine pöytäliinoineen ja ensiluokkaisine palveluammattilaisineen. Tämä on paitsi paikka, jonne viedä rakastettu illalliselle, myös paikka, jonne viedä appivanhemmat lounaalle.
Pieni Roobertinkatu 8

Muru

Pieni on kaunista, ja niin on muuten romanttistakin. Muru on ravintola, jonka nimikin kertoo, kenen kanssa sinne kannattaa mennä. Murun lämmin tunnelma ja ystävällinen palvelu omat omiaan kahdenkeskiselle illalliselle, eikä sisustuksessakaan ole vikaa: viiniullakon tikapuut tuovat shakespearemäistä romantiikkaa iltaan kuin iltaan. 
Fredrikinkatu 41

Yes Yes Yes

Tyylikäs, mutta rento Yes Yes Yes tarjoilee monipuolista kasvis- ja vegaanista ruokaa jaettavaksi niin ystävien kuin rakkaan kanssa! Spontaaniin baarisyömiseen rohkaisee pitkä baaritiski, jolla on paikat 30 asiakkaalle, mutta romanttiselle kahdenkeskiselle illalliselle kannattaa tehdä pöytävaraus ennakkoon.
Iso Roobertinkatu 1

Kolmon3n

Kolmon3n on ravintola, joka onnistuu olemaan yhtä aikaa raikas ja tunnelmallinen. Ravintolan kruununjalokivi on kuuden ruokalajin maistelumenu, joka on ainoa oikea valinta nautittavaksi romanttisena iltana. Psst! Jos on joskus aikaa, paikka sopii erityisen hyvin myös romanttiselle lounaalle.
Kolmas linja 11

Tanner

Tanner on erityisesti tunnettu monipuolisesta ja suositusta aamupalastaan, mutta iltaisin paikka muuntuukin hifi-musiikkibaariksi ja kotoisaksi, tunnelmalliseksi ravintolaksi, jossa pääosassa ovat napolilaistyyppiset pizzat sekä jaettavat pienet annokset. Kaikukadun yöelämäkompleksin nurkalta onkin kätevää jatkaa iltaa naapuriin tanssien aina aamunkoittoon!
Hämeentie 11

Pastis

Mikä siinä on, että ranskalainen ruoka on niin romanttista? Tai niin on ainakin, kun se on hyvää. Pastis on sisarravintolaansa Murua hiukan isompi, eikä siksi ihan yhtä intiimi, mutta autenttinen ranskalaistunnelma vie ruokailijat Pariisiin saakka – ainakin melkein. Maista etanat tai tartar. Oh la la!
Pieni Roobertinkatu 2

Grön

Vuoden 2017 ravintolaksi valittu moderni, kasvispohjainen sesonkiravintola Grön on pieni, tunnelmallinen paikka, jossa asiakas todella otetaan huomioon. Romanttisella illallisella luodaan yhteisiä muistoja, kun maistellaan mielikuvituksellisia, luovia annoksia ja erikoisia, villejä alkuviinejä.
Albertinkatu 36

Card list
Show created/updated
Off
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Romanttinen illallinen kahden kesken on tehty kynttilöistä, tunnelmallisesta musiikista ja tietenkin siitä, ettei ruokaa tarvitse tehdä itse. Tai tiskata.