ravintola

Version

Version ihastuttaa Kalifornian keittiön runsaan makumaailman inspiroimilla annoksilla sekä vehreällä puutarhamaisella ympäristöllä, aamusta iltaan. Versionin Drinkery tarjoilee huipputason cocktaileja, yön tunneille asti. Poikkea aamiaiselle, lounaalle, illalliselle tai cocktaileille.

Jotta sinä voisit olla paras versio itsestäsi.

Skiffer Töölö

Töölön Skifferissä pääsee nauttimaan Skifferin perinteisestä tunnelmasta ja herkuista, mutta myös uutta on tarjolla. Mm. Töölön oma nimikkoliuska Skagen on saatavilla ainoastaan Töölön ravintolasta.

Sunnuntaisin Töölössä nautitaan herkullinen liuskabrunssi klo 11-15. Brunssi koostuu liuskoista, salaateista ja pienistä naposteltavista sekä makeista suupaloista Skifferin oman tummapaahtoisen Itämeri-kahvin tai teen siivittämänä. Viini- ja olutlista on huolella laadittu ja siitä löytyy hienoja vaihtoehtoja useampaan makuun.

Via Tribunali Kallio

Vuonna 2017 ensimmäisen autenttisen napolilaisen pizzerian Helsingin Sofiankadulle avannut Pizzeria Via Tribunali laajeni Helsingin Kallioon loppukesästä 2019.

Pizzeria Via Tribunali tarjoaa perinteistä napolilaista pizzaa, jota voidaan pitää yhtenä maailman parhaista katuruoista. Ravintolan lista on lyhyt ja hyvin perinteinen, pizzat paistuvat yli 450-asteisessa avotuliuunissa ja valmistuvat noin minuutissa!

Kulma - keittö & baari

Kulma - Keittiö & Baari on koko perheen kortteliravintola Torpparinmäessä. Kulman Keittiö käyttää mahdollisimman paljon kotimaisia raaka-aineita ja lähituottajia ja Kulman Baarissa pääasiassa on kotimaiset panimotuotteet. lisäksi ravintolassa järjestetään tapahtumia.

Dylan Corner

Vallilassa sijaitsevan Dylan Cornerin noutopöydät notkuvat tuttuun Dylanin tyyliin tuoreita, terveellisiä ja maukkaita salaatteja ja lämpimiä ruokia, itsetehtyjen leipien, vesien ja kahvin/teen kera. Joka päivä tarjolla on myös vegaaninen lämmin ruoka.