3 modernia suomalaista ravintolaa

Seen from above, Pike perch fillets presented beautifully on a bed of creamy sauce with greens doted around the plate on a slate grey tabletop.
Lead text
Näissä ravintoloissa tiedetään, mikä on skandinaavisessa keittiössä in juuri nyt.

Spis

Virkistävää Spisissä on se, että viinien lisäksi siellä arvostetaan oluita. Fiinistä vaikutelmasta huolimatta palvelu on rentoa ja lämmintä, eikä ruuissa ole moitteen sijaa. Spisissä tarjoillaan vain neljän tai kuuden ruokalajin illallisia, mutta se on sen arvoista. 
Kasarmikatu 26

Kuurna

Pikkuisesta Kuurnasta kuulee usein puhuttavan ravintolana, jota ei tahdo huomata, sillä nimikylttiä ei ole. Keittiössä käytetään paljon kotimaisia lähiraaka-aineita kuten juureksia, viljoja ja kaloja. Ruoka on mahtavaa, hinnat kohtuulliset ja palvelu vailla vertaansa. Siksi täällä käyvä tulee yleensä uudelleen. 
Meritullinkatu 6

Jord

Jord on tyylikäs, pohjoismaalainen ravintola, jonka ei odottaisi löytyvän kauppakeskuksesta, ja siksi juuri niin nerokas. Kekseliäiden, taidokkaiden annosten pääosissa on yllättäviä raaka-aineita kuten porkkanaa tai kaalia, eikä lihakaan ole mitä sattuu: Jordissa on maisteltu jo ainakin kieltä, niskaa ja sydäntä. 
Vironkatu 8

Show image on the left
Off
Card list
6 x gourmet-ravintolat Helsingissä
Show created/updated
Off
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Näissä ravintoloissa tiedetään, mikä on skandinaavisessa keittiössä in juuri nyt.