Drinkki ja maisema – 5 näköalaravintolaa Helsingissä

Clarion Sky Bar has beautiful views over Helsinki
Lead text
Lasillinen kuohuvaa tai erikoiscocktail kouraan ja katse ulos!

Clarion Sky Room

Jätkäsaaren uuden Clarion-hotellin kattobaarista on upeat näkymät Hietalahden satama-alueelle. Designhuonekalujen täyttämässä loungebaarissa on tilava tunnelma, ja kekseliään drinkkilistan ääressä viihtyy tovin jos toisenkin.
Clarion Helsinki, Tyynenmerenkatu 2, 16. kerros

Torni Ateljee Bar

Tähän näköalatorniin pääsee, kun ajelee hissillä hotelli Tornin 13:een kerrokseen ja kiipeää kapeat kierreportaat ylös. Kaupungin ensimmäinen kattobaari Ateljee Bar on muutettu kaksikerroksiseksi, ja uutuutena siellä voi nauttia aamiaista sekä iltapäiväteetä Tornin tapaan, Helsingin parhaista näköaloista nauttien. Kahden terassin Ateljee Bar on upeiden näkymien helsinkiläinen klassikko, jossa sopii piipahtaa vaikka kahvilla illallisen jälkeen tai drinkeillä kaveriporukan kanssa. Vaihtuvasta drinkkilistasta löytyy aina mieleinen juoma, ja baarimikot taitavat cocktailit myös listan ulkopuolelta. Muista Tornin palkittu näköalavessa, ehdoton “kerran elämässä” -kokemus. 
Torni, Yrjönkatu 26, 13. kerros

10. Kerros

Voiko mikään olla keskeisemmällä paikalla kuin Sokos-tavaratalon 10. kerros? Kympikerroksen kattoravintolaan astuminen on kuin aikamatka 1950-luvulle. Nauti kaupungin viileimmistä näkymistä, nappaa pöytä ikkunan vierestä ja nauti pullo kuplivaa ystävien kanssa!
Kaivokatu 3, 10. kerros

Alexis

Folks-hotellin kattobaari Alexis on Konepajan alueen helmi, josta on hienot näkymät Vallilan alueelle. Alexiksen drinkkilista on kumarrus kauden raaka-aineille ja klassikoille, joista baarimestarit loihtivat boheemilla, leikkisällä kosketuksellaan kielen vieviä uusia kokemuksia. Drinkkien lisäksi baarissa on usein vaihtuva viinilista sekä valikoima pienpanimo-oluita.
Aleksis Kiven katu 23

Lucy in the Sky

Lucy in the Sky on kattoravintola ja -baari Accountor Towerin katolla Espoon Keilaniemessä, joka tarjoilee modernia bistroruokaa uniikilla sijainnilla yli 80 metrin korkeudessa. Lasiseinät tarjoavat näkymät neljään eri ilmansuuntaan. Ikkunoista aukeava maisema vaihtelee Nuuksion kansallispuistosta Helsingin urbaaniin keskustaan ja ikoniseen suomalaiseen saaristoon. Lucy tarjoilee lounasta ja illallista, ja lisäksi tilassa on mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia
Keilaniementie 1, Espoo

Show image on the left
Off
Show created/updated
Off
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Lasillinen kuohuvaa tai erikoiscocktail kouraan ja katse ulos.