Cocktailbaari

Alexis

Alexis on ravintola Albinan drinkkibaari, joka sijaitsee kattoterassilla. Sen drinkkilista on kumarrus kauden raaka-aineille ja klassikoille, joista baarimestarit loihtivat boheemilla, leikkisällä kosketuksellaan kielen vieviä uusia kokemuksia. Drinkkien lisäksi baarissa on usein vaihtuva viinilista sekä valikoima pienpanimo-oluita.

Room Bulevard

Bulevardilla sijaitseva gayravintola Room Bulevard nojaa konseptissaan laajaan samppanja- ja viinivalikoimaan, sekä skandinaavisen pelkistettyyn sisustukseen. Room Bulevard toimii niin afterworkeille, treffeille, kuin muuten vain henkevään seurusteluun. Kesäisin sisäpihalla terassi.

Madonna

Madonna on klassinen ravintola, baari ja terassi, joka tarjoilee ruokia ja juomia koko Italian saappaan mitalta.

Vanhan tehdasrakennuksen kivijalassa sijaitsevan Madonnan pizza on roomalaiseen tyyliin ohuen ohutta sekä rapeapohjaista ja pasta sekä gelato käsin tehtyä.

Kullanhohtoinen, samettinen baari on ravintolan keskipiste, josta tarjoillaan klassikkococktaileja ja tuttuja italialaisia juomia - Madonnan omaa limoncelloa tietenkään unohtamatta.

Ravintolan runsas sisustus Murano-lamppuineen, pianoineen ja sitruunalla täyttettyine marmorisuihkulähteineen on lämmin tuulahdus skandinaavisen minimalismin keskellä.