Cocktailbaari

Alexis

Alexis on ravintola Albinan drinkkibaari, joka sijaitsee kattoterassilla. Sen drinkkilista on kumarrus kauden raaka-aineille ja klassikoille, joista baarimestarit loihtivat boheemilla, leikkisällä kosketuksellaan kielen vieviä uusia kokemuksia. Drinkkien lisäksi baarissa on usein vaihtuva viinilista sekä valikoima pienpanimo-oluita.

Room Bulevard

Bulevardilla sijaitseva gayravintola Room Bulevard nojaa konseptissaan laajaan samppanja- ja viinivalikoimaan, sekä skandinaavisen pelkistettyyn sisustukseen. Room Bulevard toimii niin afterworkeille, treffeille, kuin muuten vain henkevään seurusteluun. Kesäisin sisäpihalla terassi.

Madonna

Madonna on klassinen ravintola, baari ja terassi, joka tarjoilee ruokia ja juomia koko Italian saappaan mitalta.

Vanhan tehdasrakennuksen kivijalassa sijaitsevan Madonnan pizza on roomalaiseen tyyliin ohuen ohutta sekä rapeapohjaista ja pasta sekä gelato käsin tehtyä.

Kullanhohtoinen, samettinen baari on ravintolan keskipiste, josta tarjoillaan klassikkococktaileja ja tuttuja italialaisia juomia - Madonnan omaa limoncelloa tietenkään unohtamatta.

Ravintolan runsas sisustus Murano-lamppuineen, pianoineen ja sitruunalla täyttettyine marmorisuihkulähteineen on lämmin tuulahdus skandinaavisen minimalismin keskellä.

The Glass

The Glass on rento bistroravintola ja rommibaari Valokuvataiteen museon K1-näyttelytilan yhteydessä, Kämp Gallerian alimmassa kerroksessa.

À la carte -annosten lisäksi The Glass tarjoilee arkisin myös lounasta. The Glassin kahvilassa voi lisäksi pistäytyä nauttimassa kahvia, kuohuvaa ja herkullisia leipiä.

Ravintola yhteydessä sijaitsevassa Rommibaarissa on yli 50 rommin valikoima sekä cocktail-lista, joka pohjautuu klassisten juomasekoitusten kiehtovaan maailmaan.

Bistro Bardot

Bistro Bardot, ystävien kesken BB, on rento, kupliva ja luonteikas, moderni ja perinteistä ranskalaista ruokakulttuuria syleilevä bistro-brasserie Helsingin ytimessä.

Tarjolla on päivittäin aamupäivästä iltamyöhään huolella tehtyä ruokaa, joka korostaa laadukkaiden raaka-aineiden merkitystä. Sesonkeja mukailevan keittiön sydän on raw-baarin merenelävät, kasviksia, lintuja ja laadukasta lihaa unohtamatta. Menua täydentää ajankohtainen viini- ja drinkkivalikoima.

Bardotiin voi poiketa myös lasilliselle - ravintolan kyljestä löytyy samettinen drinkkibaari.

Puksu Room

Olohuone Pukinmäen sydämessä!

Loistavalla sijainnilla heti aseman vieressä on kodikas ja viihtyisä pubi.
Laaja tarjonta pienpanimoiden tuotteista, vaihtuvat oluet hanoissa sekä talon oma kausittain päivittyvä cocktail-lista ja klassikko-hörpyt.

Tekemistä löytyy niin treffeille kuin kavereiden iltaan; käytettävissä ovat beer pong, biljardi, tikanheitto ja monet muut pelit.

Viikottain kalenterissa on keskiviikkoisin stand up:ia tai taikurit ja perjantaisin pubivisa. Viikonloppuja siivittää Dj't tanssilattialla, karaoke ja vaihtuvat klubit sekä tapahtumat.

Flavourium

Flavourium inspiroituu eri lokaatioista, niiden mauista ja kulinaristisista kulttuureista. Jokainen annos on oma kokonaisuutensa, joka vie makumatkalle eri kohteisiin Flavouriumin tyyliin.

Flavouriumista löytyy myös cocktail lounge. Suomen ja maailman parhaaksi valittu cocktailbaari A21 on saanut jatkoa. A21 on nyt syntynyt uudelleen osana Flavouriumia ja saanut nimekseen The One. Baarin tarina rakentuu A21 klassikoiden, "World Tour"-makujen ja elämyksellisten cocktailien ympärille.