Helsingin parhaat keikkapaikat

Gig at Siltanen
Lead text
Livemusiikin ystävän suosikit ja kivoimmat keikkapaikat.


Korjaamo

Töölön Kulttuurikeskus Korjaamo on kaunis rakennus, jolla on persoonallinen historia: vanha ratikkakorjaamo kätkee sisälleen myös sporamuseon. Kun sää sallii, suloisella sisäpihalla voi vilvoitella biisien välissä. Korjaamolla järjestetään livekeikkojen ohella myös teatteriesityksiä ja stand up -komiikkaa. Lisäksi siellä on oma leffateatteri!
Töölönkatu 51 AB

Tavastia

Klassikoista klassikoin Tavastia on kaikkien livekeikkojen kunkku, joka ei esittelyjä kaipaa. Tänne himoitsevat paitsi fanit, myös itse artistit. Ja kun keikka on ohi, voi Tavastian lauantaidiskossa tampata aamuneljään. 
Urho Kekkosen katu 4–6

Semifinal

Tavastian pikkusisko tarjoilee undergroundimpaa ja käsinkosketeltavampaa menoa. Semifinal on räkäinen rokkipaikka, jossa nousevat, vielä tuntemattomat kyvyt pääsevät esittelemään taitojaan lavalla. Täällä voi nytkyä tulevaisuuden legendojen tahtiin vaikka joka viikko. Psst! Pienissä tiloissa suosikkimuusikon iholle pääsee halutessaan helpommin. 
Urho Kekkosen katu 6

Kaiku

Euroopan 25 parhaan klubin joukossa keikkuva Kaiku tunnetaan monipuolisesta klubimusiikista. Täällä voi nähdä uusimpia kotimaisia ja kansainvälisiä nimiä. Oli keikka mikä hyvänsä, on Kaikussa fiilis katossa.
Kaikukatu 4

Kuudes Linja

Kutosen keikkatarjontaan kuuluu paljon vaihtoehtoista rokkia, mutta paikka on parhaimmillaan räppikeikoilla. Kotimaiset ja kansainväliset räppärit suorastaan kuuluvat coolisti nuhjuisen Kutosen lavalle.
Hämeentie 13 (sisäänkäynti Kaikukatu 4)

Ääniwalli

Keskellä Vallilan teollisuusaluetta on Helsingin keikkamaailman helmi, Ääniwalli. Klubikeikat ovat keskittyneet pääosin teknoon ja elektroniseen musiikkiin, mutta täällä voit kuulla myös räppiä, black metallia ja 23 tunnin maratonbileitä live-esiintyjineen.
Pälkäneentie 13

G Livelab

Muusikkojen liiton pystyynpanema liveklubi G Livelab ei voi olla muuta kuin priimaa. Tila on suunniteltu kaupunkielementeistä, mutta aina live-esiintyminen edellä: äänentoisto on huippuluokkaa, ja se antaa mille tahansa keikalle genrestä riippumatta korkeatasoiset puitteet. 
Yrjönkatu 3

Card list
Rokkibaareja Helsingissä
Show created/updated
On
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Livemusiikin ystävän suosikit ja kivoimmat keikkapaikat.