Spa

St. George Care

St. George Care-spa är en urban oas, där kroppen och sinnet kan glömma vardagen en stund. St. George Care erbjuder behandlingar, massage, sömn- och kostkonsultation samt spa- och gymmedlemskap. Behandlingarna bygger på två produktserier: ungerska hudvårdsserien Omorovicza samt finska Lumene. I samband med behandlingarna kan man njuta av det lugna bastu- och poolavdelningen samt loungen.

Åldersgränsen till St. George Caren spa, gymet och behandlingarna är 16år.

Flamingo Spa, vattenpark & spa

Flamingo Spas vattenpark för hela familjen erbjuder glada stunder för alla vänner av fartfyllda vattenlekar.

Spa-sidan för vuxna är i sin tur gjord för dem som vill njuta av välmående i en enastående miljö. Även skönhetsbehandlingar, boka behandlingarna på förhand.

Flamingo Spa ligger i Vanda, nära Helsingfors-Vanda flygfält.

Hotell Haiko Gård & Spa

Haiko Gård är ett elegant hotell i Borgå, beläget endast 7 km från Gamla stan i Borgå och ca 30 minuters bilresa från Helsingfors eller Helsingfors-Vanda flygfält.

Hotellet består av två olika hotellbyggnader, det moderna spahotellet och historiska herrgårdshotellet. Hotellet har sammanlagt 208 rum, varav 24 är belägna i herrgårdens huvudbyggnad och 184 på badhotellets sida.
I inkvarteringen ingår frukostbuffé på Herrgården, inträde till Spa-avdelningen och gymmet samt gratis parkering.

Förutom hotellrum och spat har Haiko Gård även mångsidiga och modifierbara mötesutrymmen med plats för 400 personer och festurymmen för upp till 200 personer.

Hotellet är beläget i en vacker herrgårdspark vid havet.