Spa

Långvik Congress Wellness Hotel

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli sijaitsee Kirkkonummen rauhallisessa merenrantamiljöössä vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja lentokentältä. Kansainväliset mitat täyttävä hotelli tarjoaa asiakkailleen ylellisistä wellness-palveluista ja kulinaarisista hemmotteluhetkistä koostuvaa kokonaisvaltaista hyvää oloa.

Långvikin 96 skandinaaviseen tyyliin sisustettua hotellihuonetta tarjoavat vaihtoehtoja vaativampaankin majoitukseen. Huonehintaan sisältyy vapaa pääsy wellness-kylpylään ja kuntosalille sekä korkeatasoinen buffet-aamiainen.

Tyylikkäät ja monipuoliset noin 3 000 neliön kokous- ja juhlatilat muuttuvat moneksi ja mahdollistavat niin pienten kuin suurten tilaisuuksien järjestämisen.

St. George Care

St. George Care -spa on urbaani keidas, jossa mieli ja keho pääsevät hetkeksi irti arjesta. St. George Care tarjoaa hoitoja, hierontoja, uni- ja ravitsemuskonsultaatiota sekä spa- ja kuntosalijäsenyyksiä. Hoidot pohjautuvat kahteen luonnonvoimista ammentavaan tuotesarjaan: unkarilaiseen ihonhoitosarjaan Omoroviczaan sekä kotimaiseen Lumeneen. Hoitojen yhteydessä voi nauttia rauhoittavasta sauna- ja allasosastosta. Lounge-tilassa on tarjolla pientä mieltä ja kehoa ravitsevaa virvoketta ja purtavaa.

St. George Caren span, kuntosalin ja hoitojen ikäraja on 16 vuotta.

Flamingo Spa, vesipuisto ja spa kylpylä

Vesipuisto tarjoaa riemastuttavia hetkiä vauhdikkaiden vesileikkien ystäville, tekemistä riittää koko päiväksi. Hyppää virran vietäväksi, vauhdikkaisiin liukumäkiin tai kokeile taitojasi Wibit -radalla. Lämmin +32 asteinen vesi hellii kehoa ja ilman lämpötila takaa sen, ettei altaasta noustessakaan ole kylmä.

Aikuisille suunnattu Spa kylpylä on tehty heille, jotka haluavat nauttia hyvästä olosta ainutlaatuisen ylellisessä ilmapiirissä. Kylpylän yhteydessä on myös Spa kauneushoitola, hoitoihin ennakkovaraus on suositeltavaa.

Kämp Spa

Kämp Spa on hyvinvoinnin maailma keskellä Helsinkiä. Kämp Spa on Suomen ainoa ESPA-sarjan luksustuotteisiin ja filosofiaan perustuva hoitola jossa henkilökohtaisesti räätälöidyt, kokonaisvaltaiset hoidot kuljettavat hoidettavan arjen yläpuolelle. Kaikkiin hoitoihin sisältyy myös tunnelmallisen saunaosaston käyttö sekä ennen hoitoa että sen jälkeen.

Hotelli Haikon Kartano & Spa

Haikon Kartano on tyylikäs hotelli Porvoossa, vain 7 kilometrin päässä Porvoon vanhasta kaupungista ja noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä tai Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Hotelli koostuu kahdesta eri hotellirakennuksesta: modernista kylpylähotellista ja historiallisesta kartanohotellista. Hotellissa on yhteensä 208 huonetta, joista 184 kylpylähotellin puolella ja 24 sijaitsee kartanohotellissa. Huonehintaan sisältyy aina kartanoravintolassa tarjottava aamiainen, kylpylän ja kuntosalin sisäänpääsy sekä ilmainen pysäköinti hotellin parkkipaikalla.

Hotellihuoneiden ja kylpylän lisäksi Haikon Kartanossa on myös muuntuvat ja monipuoliset kokoustilat jopa 400 henkilölle ja juhlatiloja jopa 200 henkilölle.

Hotelli sijaitsee kauniissa kartanopuistossa meren rannalla.

Helsinki Day Spa

Helsinki Day Spa, yksi suurimmista kauneushoitoloista Suomessa, tarjoaa harmonisen rentoutumispaikan keskellä kaupunkia. Ylellisen kaunis Spa Lounge vie kävijän hetkessä arjen yläpuolelle. Vuonna 2017 täysin uudistunut Helsinki Day Spa tarjoaa sekä tehokkaita hoitoja että hemmottelua keholle ja mielelle. Spa-shopista voi ostaa laadukkata ihonhoitotuotteita.