Italialainen

La Bella Trattoria

Kalasatamassa sijaitsevan italialaisen La Bella Trattorian ruokalistalta löytyy kaikki italialaiset perinneruoat. Pastat lukuisine eri vaihtoehtoineen, huolella valmistetut risotot, pizzat ja salaatit. Listalla on myös kala-, kana- ja liharuokia.

Papa Albert Ristorante & Bar

Punavuoren ytimessä, Original Sokos Hotel Albertin ravintola Papa Albertissa ruoka on herkullista, juomat maistuvia ja ihmiset hyväntuulisia. Listalla on monenlaisia saapasmaan herkkuja, kuten antipastoja, pizzoja, reheviä salaatteja ja maukkaita pasta-annoksia. Nauti suomi-italo fuusioherkuista ja leppoisasta tunnelmasta!

Hyvän ruoan ja rennon tunnelman lisäksi Papa Albert Jazz Club viihdyttää asiakkaita joka toinen perjantai.

Pizza MIX

Espoon Olarissa sijaitsevan Pizza MIX ravintolan ruokalistan kruunu on pizza! Ravintola käyttää pitkälti aitoja, korkea-laatuisia italialaisia tuotteita pizzojen valmistuksessa.

Pizza MIX on iloinen tilaisuus vierailla Italiassa, poistumatta Suomesta!

Trattoria il Faro

Ravintola il Faron ruokalistalta löytyy laajasti Välimeren ruokia, lännestä aina itäisimpään kolkkaan asti.

Herttoniemenrannan vanhin ruokaravintola sijaitsee viihtyisällä paikalla, aivan kanavan rannassa. Ravintolan terassi suuntautuu sekä itään, että länteen, joten aurinko paistaa aina!

Madonna

Madonna on klassinen ravintola, baari ja terassi, joka tarjoilee ruokia ja juomia koko Italian saappaan mitalta.

Vanhan tehdasrakennuksen kivijalassa sijaitsevan Madonnan pizza on roomalaiseen tyyliin ohuen ohutta sekä rapeapohjaista ja pasta sekä gelato käsin tehtyä.

Kullanhohtoinen, samettinen baari on ravintolan keskipiste, josta tarjoillaan klassikkococktaileja ja tuttuja italialaisia juomia - Madonnan omaa limoncelloa tietenkään unohtamatta.

Ravintolan runsas sisustus Murano-lamppuineen, pianoineen ja sitruunalla täyttettyine marmorisuihkulähteineen on lämmin tuulahdus skandinaavisen minimalismin keskellä.