Parhaaksi ravintolaksi suurimmalla äänimäärällä valittiin Ravintola Palace. Toiseksi sijoittui Baskeri & Basso Bistro ja kolmannen sijan nappasi turkulainen ravintola Kaskis. Seuraavat sijat menivät Bistro Bardot'lle, Vinkkelille, Luovuus kukkii kaaokseselle, Ravintola Savoylle, Grönille, Café Savoylle ja Alexanderplats Brasserie & Pubille.
Kaksi henkilöä saivat erityistunnustuksen. Ammattilaisten ammattilainen on Ravintola Savoyn chef patron Helena Puolakka. Paras muutoksentekijä on kokki ja ravintoloitsija Kim Mikkola.
Kokonaiskuvan lisäksi vaikuttajat äänestivät erilaisista sarjoista. Vuoden tulokas on Café Savoy ja Vuoden innovatiivisin ravintola on Luovuus kukkii kaaoksesta. Molemmat ovat Helsingistä.
Vuosittaisen listan ja äänestyksen toteuttaa verkkomedia Viisi Tähteä pääkumppaninaan Helsingin Messukeskus. Listaus nostaa esiin ravintoloita ja niiden takana olevaa antaumuksellista työtä, tekeviä ihmisiä, ideoiden maailmaa, huippuosaamista, ruokakulttuuria, palvelua, bisnesosaamista, filosofiaa, kekseliäisyyttä sekä ravintoloiden design managementia.
Katso koko listaus täältä.