Eläinystävälliset ruokapaikat

Koira Brooklyn Cafen ikkunassa
Finnish

Koirat ovat tervetulleita moneen Helsingin kuppilaan ja ravintolaan. Muutama paikka on erityisesti mainitsemisen arvoinen.

Vastarannan kiiski

Tämä Töölön kulmakuppila oli koiraystävällinen jo ennen muita paikkoja, ja koirat ovatkin saaneet erinomaista palvelua täällä jo vuosia. Lähes aina täältä löytyykin vakiokoira-asiakkaita. Vastarannan kiiskessä on laaja olutvalikoima ja joskus koirillekin on ollut omaa olutta tarjolla. Myös kaikkiin muihinkin Kalaravintolat-ketjun paikkoihin ovat koirat tervetulleita. Runeberginkatu 25

Cafe Regatta

Pieni punainen puutalo Hietalahden rannalla, soutustadioin vieressä on monen koiranomistajan ulkoilureitin varrella. Ulkona Regatassa on nuotiopaikka ja tiskiltä voi ostaa makkaran grillattavaksi. Savun tuoksu ja Suomi-iskelmät luovat autenttisen tunnelman. Paikan erikoisuus on se, että asiakkaalle maksetaan viisi senttiä takaisin jokaisesta juodusta santsikupista. Koirille löytyy kahvilan edestä oma vesikuppi ja tiskiltä voi kysäistä erityisiä koirakorppuja.
Merikannontie 8

Brooklyn Cafe

Viiskulman Brooklyn Cafessa voi nauttia hyvästä kahvista cupcakeja tai bageleita mutustellessa. Tarjolla on myös käytettyjä kirjoja. Töitä tekevien asiakkaiden lisäksi paikalla ovat usein myös vakiokoirat toimistovuorossa.
Fredrikinkatu 19

Kuja

Ruokaravintoloista hintalaatusuhde on kohdillaan Kujassa. Listalta löytyy niin burgereita kuin flambée-pizzoja. Kujan keittiössä osataan erityisen hyvin savustaa lohi, loistavaa vaikkapa päivän risoton kanssa. Kujaan ovat myös koirat tervetulleita.
Hakaniemenkatu 7

Ihana Kahvila Baari

Helsingin ykkös-ostoskadun varrelta löytyy kahvilan ja baarin välimaastoon sijoittuva Ihana. Upottavat sohvat, itämaiset matot ja perinteisemmät kahvilapöydät kutsuvat nautiskelemaan paikan antimia. Tarjolla on kaikkea drinkeistä erikoiskahveihin ja suolaisista piirakoista smoothieihin. Koiravieraat ovat lämpimästi tervetulleita, tarjolla on aina myös raikasta vettä ja kopallinen lainaleluja.
Aleksanterinkatu

Pontus

Pontus on Antto Melasniemen uusin ravintola Kom–teatterin vieressä. Listalta löytyy niin vegaanille kuin lihan ja kalan ystävälle erinomaisia annoksia vegaanilasagnesta kokonaiseen siikaan. Koirille on rakennettu seinälle teline, missä omat kupit ja naksut tarjoillaan hauvoille talon puolesta.
Kapteeninkatu 26

Sörkan ruusu

Tässä laadukkaan oluen ystävän ravintolassa on sopivasti tilaa ja avaruutta. Kallion kuppilaksi Sörkan ruusu on sopivan rauhallinen eikä koirien tarvitse liiasta melusta vaivaantua. Karvaiset nelijalkaiset asiakkaat saavat makupalan ja juotavaa siinä missä muutkin.
Pääskylänrinne 3

Helkatti

Jos koirat eivät kiinnosta, mutta haluat eläimellistä seuraa, voit suunnistaa kohti Helsingin ainoaan kissakahvilaan. Kahvilassa ollaan siellä asustavan kahdeksan kissan ehdolla, joten he päättävät missä nukkuvat ja milloin ja keihin haluavat ottaa kontaktia. Koirat eivät luonnollisesti ole tänne tervetulleita. Pöytä kannattaa varata etukäteen, sisäänpääsy on 5 euroa.
Fredrikinkatu 55 

Card list
Show created/updated
On
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Koirat ovat tervetulleita moneen Helsingin kuppilaan ja ravintolaan. Muutama paikka on erityisesti mainitsemisen arvoinen.