Thaimaalainen

Boon Nam

Boon Nam tuo vivahteikkaita makuja hymyjen maasta - Thaimaasta.

Boon Nam vaalii thaimaalaisen keittotaidon raikkaita ja parhaita makuja, hyödyntäen perinteisiä ruuanlaittotapoja sekä reseptejä, luoden näin heleän ja hienostuneen kokonaisuuden.

Boon Namissa kaikki menun komponentit valmistetaan itse alusta lähtien hyödyntäen laadukkaimpia raaka-aineita. Annokset on suunniteltu jaettavaksi perheruokailutyyliin, koko pöytäseurueen kesken.

Hotel St. Georgen katutasossa sijaitseva, tunnelmaltaan lämpimän elegantti ravintola tarjoaa kiinnostavia makuja yhdistettyinä käsityönä tehtyihin cocktaileihin sekä loistaviin viineihin.

The One Thai Kitchen

The One Thai Kitchen on autenttisten thaimaalaisten elämysten koti Vantaan Tikkurilassa. Ravintola tarjoaa raikkaan tuulahduksen Thaimaan lämpöä, ennenkokemattomia makuja sekä autenttisen thai-keittiön klassikoita ja erikoisuuksia aina tuoreista raaka-aineista valmistettuna.

Listalla on runsaasti vaihtoehtoja niin kaikkiruokaisille kuin kasvissyöjillekin keitoista, salaateista, curryista ja wokeista riisi-, nuudeli- ja Street Food -annoksiin. Merenherkuista pitävä ilahtuu myös esim. mustekalasta, erilaisista simpukoista ja vaikkapa rapeaksi paistetusta pehmeäkuorisesta taskuravusta.

Juomalistalta kannattaa kokeilla cocktaileja, jotka on suunniteltu yhdessä kokeneiden baarimestareiden kanssa.

Bangkok 9

Bangkok9 City Centerissä tarjoilee tuoreita, fusion tyylisiä thaimaalaisia katuruokia ja ravintola-annoksia, aitoa thaimaalaista, täynnä makuja.

Poompui B'staurant

Thaimaalainen ravintola Kalliossa. Poompui tarkoittaa thain kielellä pulleaa, täällä voit syödä itsesi pulleaksi hyvällä omallatunnolla sillä kaikki ruuat on tehty tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista.