Makeiset

Annananna

Annananna on unelmien karkkikauppa Kalliossa, Helsinginkatu 6. Laajasta valikoimasta löytyy karkkeja jokaiselle, myös vegaaniset sekä gluteenittomat karkit.

Xocolab

Xocolab on sydämellinen suklaakauppa keskellä Helsinkiä jossa voi nauttia herkullisista suklaista tai kurkkia ikkunasta sisälle tuotantotiloihin.

Suklaakaupan pienessä kahvilassa voi nauttia käsinvalutetusta laatukahvista ja konvehdeista. Mukaan voi napata kymmenistä eri vaihtoehdoista mieleisen konvehtirasian tai suklaalevyn, jossa laatu ja maku on taattua.

Chjoko

Chjoko on Kruununhaassa sijaitseva käsintehtyyn suklaaseen ja jäätelöön syventyvä artesaanisuklaatehdas ja myymälä-kahvila.

Chjokolla on liike myös kauppakeskus REDIssä.

Fazer Experience Vierailukeskus

Fazer Experience Vierailukeskuksen muodostavat näyttely, Fazer Café, myymälä, kokouspalvelut ja tapahtumat kokki- ja leivontakouluista lasten synttärikemuihin.

Näyttelyyn tutustutaan Fazerin omien oppaiden johdolla noin 1 tunnin opastetuilla kierroksilla. Kaikki, niin yksittäiset kävijät, perheet, opiskelija- tai yritysryhmät, ovat tervetulleita tutustumaan Fazeriin kokonaan uudella, hauskalla ja inspiroivalla tavalla - kaikilla viidellä aistilla.

Fazer Café Fazerila tarjoaa makeita ja suolaisia herkkuja ja viikonloppuisin brunssia. Ja vierailukeskuksen myymälästä löytyy Fazer-uutuudet aina ensimmäisenä. Fazerin tuotteiden lisäksi myymälässä on myös myynnissä ainutlaatuinen oheistuotevalikoima joita ei saa mistään muualta.