Sötsaker

Annananna

Annananna är en godisaffär i Berghäll, på Helsingegatan 6. I det stora karamellasortimentet finns något för alla, även veganska och glutenfria alternativ.

Fazer Experience Besökscenter

I Fazer Experience Besökscentret finns en upplevelserik utställning, ett Fazer Café och en butik. Besökscentret utgör en inspirerande miljö med mångsidiga lokaler för möten och olika evenemang, allt från kock- och bakskolor och chokladtastingar till säsongsvisa temafester och barnkalas.

Centrets utställning besöks på en cirka 1 timme lång guidad rundtur som leds av Fazers egna guider. Alla, såväl enskilda besökare och familjer som grupper från skolor och företag, är välkomna att uppleva Fazer på ett helt nytt, roligt och inspirerande sätt - med alla fem sinnen.

Fazer Café Fazerila erbjuder sött och salt, samt på lördagar och söndagar även på brunch. Och i besökscentrets butik hittar man alltid de senaste nyheterna, ofta före de kommer ut i butikerna. Utöver Fazer-produkter har butiken ett unikt urval av kringprodukter som man inte får någon annanstans.