toukola

neighborhood

Studio A2

Studio A2 Helsingin historiallisessa Arabiassa tarjoaa monipuoliset ja mukautuvat tilat mainoskuvauksille, TV-tuotannoille ja erilaisille tapahtumille iltajuhlista virtuaalitapahtumiin.

Arabiasali

Arabiasali sijaitsee Pop & Jazz Konservatorion ja Metropolia Ammattikorkeakoulun Soiva-rakennuksen yhteydessä ja toimii molempien oppilaitosten pop/jazzmusiikin koulutusohjelman konserttisalina.

UFF Arabia

UFF:n myymälät tarjoavat kuluttajalle kestävän ja ekologisen vaihtoehdon sekä tuotteita yksilölliseen tyyliin. Vaatevalikoima koostuu laadukkaista, ajanmukaisista vaatteista ja vintage-löydöistä.

U-landshjälp från Folk till Folk i Finland sr (UFF) on yksityinen yleishyödyllinen säätiö, jonka pääasiallinen tarkoitus on kehitysyhteistyöprojektien tukeminen ja sitä kautta ihmisten elinolojen parantaminen kehitysmaissa.

Helsingissä on 13 liikettä, koko maassa yhteensä 22.

Mifuko

Mifuko valmistaa kiondokoreja ja sisustustuotteita joissa yhdistyy suomalainen suunnittelu ja perinteinen kenialainen käsityötaito. Toiminta on WFTO:n sertifioimaa ja tuotteet valmistetaan Reilun kaupan periaatteita noudattaen käsityönä Keniassa pienissä työpajoissa kaupungeissa ja maaseudulla.

Olutravintola Oljenkorsi

Oljenkorsi on tunnelmallinen ja pubihenkinen olutravintola Helsingin Toukolassa.

Valikoimasta löytyy tiheään vaihtuvien hanaolueiden lisäksi noin 120 eri pullo-olutta ympäri maailmaa sekä kattavan skottiviski- ja siiderivalikoima. Kesäisin iso terassi.

Iittala & Arabia Design Centre Store

Iittala & Arabia Muotoilukeskuksen myymälä tarjoaa muotoilun ystävälle ennennäkemättömän ostoskokemuksen mittavalla tuotevalikoimallaan, joka pitää sisällään rakastettuja kodin kattamisen ja sisustamisen tuotteita niin Arabialta, Iittalalta kuin Fiskarsiltakin.

Iittalan suunnittelun kulmakiviä ovat aina olleet laatu, esteettisyys ja toiminnallisuus. Uraauurtavien muotoilijoiden Kaj Franckin ja Alvar Aallon edistykselliset näkemykset inspiroivat Iittalaa yhä. Iittalassa uskotaan ajattomaan muotoiluun, joka kestää vuosikymmenestä toiseen.

Iittala & Arabia Design Centre Storesta voi hankkia kaunista ja kestävää muotoilua itselle sekä lahjaksi. Ostosten lomassa on mahdollista nauttia kupillinen kahvia. Myymälä tarjoaa myös kotiinkuljetuksen, tax-free palvelun, lahjapaketointia, lahjakortteja, kaiverruspalvelun, personal shopperin sekä yritysmyyntipalvelun. Palveleva henkilökunta kertoo mielellään tarinoita Iittalasta ja muotoilijoista, auttaa lahjaideoissa sekä löytämään omat suosikkiesineet juhlistamaan arkea tai piristämään kotia.

Maaliskuussa 2019 myymälässä lanseerattiin myös uusi vintage-palvelu. Itselle tarpeettomiksi jääneet astiat voi viedä myyntiin Iittalan myymälään ja samalla tutustua alati vaihtuvaan vintage-esineiden valikoimaan.