suurmetsä

neighborhood

Helsinki Outlet

Helsinki Outletista löydät yli 40 huippumerkkiä, koostuen kotimaisista, pohjoismaisista ja kansainvälisistä suosikeista kuten Hugo Boss, Halti, Guess, Marimekko, Gant, Tiger of Sweden, Timberland, Samsonite sekä monet muut. Outletissa on myös oma HopLop-puisto.

Valikoima kattaa muodin ja vaatteet, kengät, urheilu- ja ulkoiluvarusteet, kodin sisustuksen ja keittiötarvikkeet, lastenvaatteet, laukut sekä kosmetiikan. Outlet tarjoaa jokaiselle jotakin ja kaiken outlet-hinnoilla, aina -30 -70 % ovh:ta edullisemmin.

Tina's Design House

Tina's Design House valmistaa käsityönä personoitavia kotimaisia nahkatuotteita.

Tuotevalikoimaan kuuluvat nahkavyöt ja nahkalompakot, avaimenperät omalla tekstillä tai nimikirjaimilla, kalannahkatuotteet sekä piensisustustuotteet.

Kaikki tuotteet valmistetaan 100% käsityönä Tina's Design Housen omassa, Helsingissä sijaitsevassa pajassa. Suomalaista nahkaa ja käsityötä.

Jakomäen uimahalli

Alun perin Jakomäen yläasteen koulun käyttöön suunniteltu uimahalli otettiin käyttöön vuonna 1972. Halli sijaitsee koulun kellarikerroksessa ja peruskorjauksen jälkeen se avautui toiminnallisesti täysin uudistettuna vuonna 2010. Uima-altaiden ja pesutilojen lisäksi hallissa on myös kuntosali.

Puistolan kirkko

Puistolan vuonna 1960 valmistunut kirkko on yksi Malmin seurakunnan kuudesta kirkosta. Lentoliikenteen takia valaistun kellotapulin ristin vuoksi sitä on kutsuttu myös Palavan ristin kirkoksi.