Kauppakeskus

Lanterna Kauppakeskus

Kauppakeskus Lanterna on sisustajan ja remontoijan pieni ihmemaa idässä. Kiinnostavia huonekaluliikkeitä, sisustuksen erikoiskauppoja sekä täyden valikoiman rautakauppa saman katon alla Roihupellossa.

Lanternasta löytyy Aitokaluste, Asko, Casalight, Finnlandia, Isku, Jysk, Keittiömaailma, Kodin1, K-Rauta, Kruunukaluste, Laatukeittiöt, Masku, Metropoli, Rusta, Sotka sekä Vepsäläinen. Lisäksi Hesburger.

Kauppakeskus Columbus

Kauppakeskus Columbuksen lähes 50 liikkeessä päivittäiset ostokset ja asioinnit hoituvat helposti ja nopeasti. Kattavat päivittäistavaraliikkeet ja monipuolinen erikoisliikkeiden tarjonta sekä yksityiset ja julkiset palvelut löytyvät helposti saman katon alta.

Kauppakeskus AINOA

Kolmessa vaiheessa täyteen loistoonsa laajentunut AINOA Espoon Tapiolassa on sadan uniikin sisutusliikkeen, trendikkään muotimyymälän, korkeatasoisen kahvilan ja ravintolan sekä laadukkaan palvelun kauppakeskus.

Sen 50 000m2 pitää sisällään niin suosittuja ketjuliikkeitä, pienempiä erikoisliikkeitä kuin 1 500 neliömetrin ravintolamaailman, AINOA Food Gardenin, josta löytyy taatusti herkkuja jokaiseen makuun.

Mall of Tripla

Viisi kerrosta kauppakeskusta, hotelli, toimistotiloja ja viisi kerrosta pysäköintitilaa sekä kaiken alapuolella on todellinen elämyskerros Down Under. Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Mall of Tripla Pasilassa tarjoaa yltäkylläisesti elämyksiä, makuja, kulttuuria ja shoppailumahdollisuuksia kaikkien tarpeisiin.

Lähes 250 liikettä ja yli 70 kahvilaa ja ravintolaa.

Kauppakeskus Jumbo

Kauppakeskus Jumbo ja sen 120 liikettä ja ravintolaa sijaitsevat aivan Helsingin lentokentän läheisyydessä, Kehä III-tien varrella.

Jumbo tarjoaa miellyttävän ympäristön koko perheelle shoppailuun ja ajanviettoon. Kauppakeskuksesta löytyy niin suomalaista kuin kansainvälistä designia, muotia sekä koruja. Hemmottele itseäsi pikamanikyyrillä tai uudella kampauksella yhdessä kampaamoista tai istuudu rentoutumaan ja nauttimaan pala purtavaa yhteen yli 20 ravintolasta ja kahvilasta.

Jumbossa on 120 liikettä, kahvilaa ja ravintolaa sekä 4600 maksutonta pysäköintipaikkaa.

Yhdessä viihdekeskus Flamingon kanssa Jumbo ja Flamingo muodostavat Suomen suurimman viihdekauppakeskuksen. Jumbon ja Flamingon välissä on kätevä yhdyssilta.

Kauppakeskus Kaari

Kannelmäessä sijaitsevan, vuonna 2013 avatun Kaaren yli 80 liikkeen joukkoon mahtuu päivittäistavarakauppoja, ketjuliikkeitä, erikoisliikkeitä ja uusi ravintolamaailma. Etätyötila Konttori ja lasten leikkihuoneet lapsiparkkeineen ovat myös asiakkaiden käytössä.

Kämp Garden

Kämp Garden esittelee suomalaisen muodin tärkeimmät nimet ja nousevat kyvyt kauppakeskus Kämp Gallerian toisessa kerroksessa.

Vastuullisuutta ja yhteisöllisyyttä painottava Garden on yhdistelmä myymälöitä, tapahtumia, työhuoneita ja showroomeja.

Gardenista löydät nämä liikkeet: Arela, éN Hats, Klaus Haapaniemi, Mannisto, Nomen Nescio, Paintings, sekä Tauko.

Toisen kerroksen Gardenissa on tarjolla suomalaisen designin lisäksi myös ravintolat Haiku ja Waffdaddy sekä sisustustuotteita myyvä My o My Home ja luonnonkosmetiikan asiantuntija Jolie Beauty shop.

Garden Room tarjoaa vaihtuvia pop up -liikkeitä ja näyttelyjä.