kengät

VIBAe

VIBAe on Fredrikinkadulla toimiva kenkäkauppa, jonka valikoima koostuu käsityönä valmistetuista ekologisista ja ergonomisista VIBAe jalkineista jotka antavat askelille uudenlaisen keveyden.

Kun ensimmäisen kerran laittaa VIBAe jalkineita jalkaan huomaa ensimmäiseksi, ettei varpaita purista lainkaan. Ensimmäisten askeleiden aikana huomaa, kuinka pohjallinen on samalla sopivan pehmeä ja samalla jalkaa tukeva. Sanotaan, että hyvinvointi lähtee jaloista ja kun ne voivat hyvin, niin koko keho voi hyvin.

VIBAe jalkineet ovat ekologiset, ergonomiset ja eettiset. Ne ovat suunniteltu Suomessa ja ne valmistetaan käsin Portugalissa. Jalkineiden sielu on irroitettava Carbon Step™ -pohjallinen, joka muotoutuu käyttäjän jalan mukaan aktivoiden jalan pienet lihakset. Yhdessä jalan muotoon suunnitellun kengän kanssa ne takaavat korkean käyttömukavuuden. Tuntuu kuin kävelisi paljain jaloin tai sukkasillaan. VIBAe-jalkineissa päällismateriaaleina käytetään orgaanista pellavaa sekä kasviparkittua, kromivapaata nahkaa. Ulkopohjat valmistetaan kierrätetystä luonnonkumista. Mallistosta löytyy myös täysin vegaaninen vaihtoehto, pellavainen ZUMA Vintage Linen, jossa on Carbon Step Vegan -pohjallinen.

Brandstore

Brandstore on paljasjalkakenkämyymälä Ullanlinnassa, joka toimii yhteistyössä Juoksulabran kanssa.

Valikoimassa Vivobarefoot -paljasjalkakengät, Footbic -jalkojen kuntoutustuotteet, Skinners -paljasjalkasukat, New Balance -lenkkarit, MTB -kengät, Hoka One One, Sidas -pohjalliset sekä OrtoLabs -jalkojen hoitotuotteet.

Boot Factory Flagship Store

Boot Factory valmistaa laadukkaita, nahkaisia jalkineita käsityönä alusta loppuun Suomessa. Mallit ja lestit ovat suomalaiseen jalkaan sopivia ja tarvittaessa kengät tehdään mittatilauksesta. Verstaalla myös huolletaan ja korjataan, Boot Factoryssa valmistettuja, vuosien saatossa kuluneita bootseja ja -kenkiä.

Boot Factory Oy Pekka Lahti on pieni perheyritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1980.

SHE

SHE tarjoaa vaatteita, kenkiä ja asusteita nuorekasta tyyliä ja laatua arvostavalle naiselle.

Frakki.fi

Frakki.fi on miesten juhlavaatteita myyvä palvelukauppa. Liike tarjoaa frakkeja, smokkeja, lakerikenkiä ja tarvikkeita edulliseen hintaan. Henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu.

Zio Ainoa

Zio on kenkä- ja asusteliikeketju joka tunnetaan yksilöllisistä, trendikkäistä ja korkealaatuisista tuotteistaan. Zion valikoimassa on tuotteita naisille ja miehille yli 30:ltä ensiluokkaiselta, pohjoismaiselta ja kansainväliseltä merkiltä, niin vapaa-ajan jalkineita kuin tyylikkäitä korkokenkiä.

Nectarine shoes & clothes

Nectarine tarjoaa klassisen tyylikkäitä, rennon moderneja vaatteita ja kenkiä kahdessa liikkeessä Iso Roobertinkadulla, toisiaan vastapäätä.

Nectarinen valikoimissa on suosittuja eurooppalaisia tuotemerkkejä joissa laadukkaat materiaalit, selkeä tyyli ja arjen luksus kohtaavat ajattoman suunnittelun.