Kiipeily

Boulderkeskus Konala

BK Konala on ilmastoitu boulderointihalli jossa pääsee kiipeämään monipuolisilla muodoilla. Kiipeiltävää löytyy niin lapsille kuin aikuisille, ensikertalaisille tai jo aiemmin kiipeilyä harrastaneille. Ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen, että boulderointi on turvallista ja mahdollisimman hauskaa! Boulderkeskuksesta saa kaikki tarvittavat välineet, mukaan tarvitsee vain mukavat liikuntavaatteet.

Irti Maasta Helsinki

Irti Maasta Helsinki - Kiipeilyä kaikenikäisille! Irti Maasta on innostava ja hauska kiipeilykohde kaikille taitotasosta riippumatta. Positiivinen asenne on kaikki mitä tarvitaan mukaan.

Vuoro on suositeltavaa varata etukäteen.

Boulderkeskus Pasila

BK Pasila on Helsingin ensimmäinen boulderointihalli. Kiipeiltävää löytyy niin lapsille kuin aikuisille, ensikertalaisille tai jo aiemmin kiipeilyä harrastaneille. Ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen, että boulderointi on turvallista ja hauskaa! Boulderkeskuksesta saa kaikki tarvittavat välineet, mukaan tarvitaan vain mukavat liikuntavaatteet. Boulderoinnin lisäksi keskuksesta löytyy kuntosali, jooga- ja liikkuvuusstudio sekä hierontapalveluja.

Boulderkeskus Herttoniemi

BK Herttoniemi on Helsingin suurin boulderointihalli. Kiipeiltävää löytyy niin lapsille kuin aikuisille, ensikertalaisille tai jo aiemmin kiipeilyä harrastaneille. Ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen, että boulderointi on turvallista ja mahdollisimman hauskaa! Boulderkeskuksesta saa kaikki tarvittavat välineet, mukaan tarvitsee vain mukavat liikuntavaatteet. Boulderoinnin lisäksi keskuksesta löytyy kuntosali, Jiu-Jitsu -sali, kahvio sekä sauna- ja kokoustilat.

KiipeilyAreena Salmisaari

Kiipeilyareena on sisäkiipeilykeskus Salmisaaren Liikuntakeskuksessa. Kiipeilyareenassa on 3000 neliömetriä kiipeilyseinää kahdessa kerroksessa. Korkeutta kiipeilyseinillä on 5 metrin boulder -seinistä aina 29 metriin asti. Kiipeilyareenalta aktiiviharrastaja tai aloittelija löytää oman kokoisen haasteen.

Paikalle voi tulla ilman ajanvarausta (max. 5 hlö), tarvittaessa opastusta saa henkilökunnalta sekä varusteet lainaksi. Isommille ryhmille voi erikseen varata ohjatun kiipeilytapahtuman.

Helsingin Kiipeilykeskus

Helsingin Kiipeilykeskus on huikea kiipeilyn keidas idyllisessä Tapanilassa. Kiipeilykeskuksen 1 700 neliömetriä kiipeilyseinää tarjoavat kiipeilyhaasteita niin aloittelijoille kuin kokeneillekin harrastajille

Helsingin Kiipeilykeskus on osa Tapanilan Urheilukeskusta, jossa lisäksi myös mm. Mosa Bowling keilahalli, lounasravintola Julia, biljardi ja snookertiloja, seura- ja ryhmäliikuntatiloja jne.

Gymi Redi

Gymi tarjoaa monipuolista ohjattua liikuntaa kaikenikäisille lapsille ja nuorille sekä aikuisille.

Gymi-tunneilla harrastetaan taaperojumppaa, temppurataa, telinevoimistelua, parkouria, sirkusta, joogaa, street workoutia ja akrobatiaa. Yli 7-vuotiaille on Gymi-tuntien lisäksi ns. lajitunteja eli mm. Gymi Parkour-, Gymi Gymnastics- (telinevoimistelua) ja Gymi Circus&Acro -tunteja.

Gymin tunneilla harjoitellaan motorisia taitoja ja kehitetään liikunnallisia ominaisuuksia, jotka luovat pohjaa aktiiviselle elämäntavalle.

Säännöllisten viikkotuntien lisäksi Gymillä järjestetään koululaisten loma-aikojen leirejä, synttärijuhlia ja muita yksityistilaisuuksia sekä koko perheen tapahtumia.

Gymillä harjoittelu on hauskaa!