Käsityö

Kässäkammari

Kässäkammari on ihastuttava käsityö- ja lankakauppa Hakaniemessä. Liikkeestä löytyvät niin langat kuin ompelutarvikkeet, ompelukoneet ja saumurit sekä korutarvikkeet, sekä alakerrasta värikkäät kankaat ja kaavat.

Snurre

Kampissa sijaitseva Snurre, luonnonlankojen lankakauppa, perustettiin vuonna 2011. Puhtaat luonnonlangat ja luonnonmateriaalit ovat Snurressa sydämenasia, värejä unohtamatta.

Menita

Menita on palveleva lankakauppa Helsingin keskustassa Korkeavuorenkadulla. Menitalla on liike myös Espoon Soukassa.

Soma Shop

Soma Shop on suomalaisen kädentaidon ostopaikka Helsingissä. Se on suomaisten pienyrittäjien yhteenliittymä, joka tarjoaa vaatteita luonnonkuiduista, koruja kierrätyksellä ja ilman, sekä monenmoisia huumorintäytteisiä pientuotteita. Kaikki tuotteet ovat designia luontoa kunnioittaen. Täältä löydät tuliaiset, yksilölliset lahjat tai oman mielen piristeet.

Poterie

Poterie on keramiikkastudio ja työhuonekollektiivi Pitäjänmäessä, jossa järjestetään keramiikkatyöpajoja ja -kursseja kaikenikäisille. Muun aikaa tila toimii kahden keramiikkataiteilijan työhuoneena ja showroomina.

Okra

Suomalaista taidekäsityötä ja designia myyvä Okra sijaitsee Helsingin keskustassa Senaatintorin laidalla, Tuomiokirkon läheisyydessä.

Tina's Design House

Tina's Design House valmistaa käsityönä personoitavia kotimaisia nahkatuotteita.

Tuotevalikoimaan kuuluvat nahkavyöt ja nahkalompakot, avaimenperät omalla tekstillä tai nimikirjaimilla, kalannahkatuotteet sekä piensisustustuotteet.

Kaikki tuotteet valmistetaan 100% käsityönä Tina's Design Housen omassa, Helsingissä sijaitsevassa pajassa. Suomalaista nahkaa ja käsityötä.