Lastenvaatteet

Helsinki Outlet

Helsinki Outletista löydät yli 40 huippumerkkiä, koostuen kotimaisista, pohjoismaisista ja kansainvälisistä suosikeista kuten Hugo Boss, Halti, Guess, Marimekko, Gant, Tiger of Sweden, Timberland, Samsonite sekä monet muut. Outletissa on myös oma HopLop-puisto.

Valikoima kattaa muodin ja vaatteet, kengät, urheilu- ja ulkoiluvarusteet, kodin sisustuksen ja keittiötarvikkeet, lastenvaatteet, laukut sekä kosmetiikan. Outlet tarjoaa jokaiselle jotakin ja kaiken outlet-hinnoilla, aina -30 -70 % ovh:ta edullisemmin.

Papu Store

Vuonna 2012 päätti kahden lapsen äiti ja vaatesuunnittelija Anna Kurkela näyttää, että omilla valinnoilla ja esimerkillä voi muuttaa maailmaa. Mukaan tälle matkalle löytyi taiteilija Hanna-Riikka Heikkilä. Niin alkoi ystävyys ja yhteistyö, jonka myötä vaatebrändi Papu otti ensiaskeleensa. Sittemmin Papusta on kasvanut kansainvälinen vaatebrändi ja yritys työllistää Suomessa kahdeksantoista hengen iloisen Papu-tiimin.

Kanto-mekko, polvipaikkaleggingsit ja leikkisät baggy-housut muodostavat jo tunnistettavan Papun klassikkoperheen, monista mieleenpainuvista kuoseista puhumattakaan.

Jokainen Papun mallisto kertoo veikeästi ja ennakkoluulottomasti omaa tarinaansa pienin yksityiskohdin, värein ja muodoin. Malliston laadukkaissa tuotteissa yhdistyivät Annan suunnittelemat ajattomat tuotemallit ja Hanna-Riikan leikkisä kuvitus. Papun estetiikka ja arvot kuvastuvat leikkisissä unisex-kuoseissa, ajattomassa suunnittelussa ja vastuullisissa valinnoissa.

Lastenvaatteiden lisäksi Papu valmistaa myös naistenvaatteita, joiden tarkoituksena on tuoda leikkisyyttä, rentoutta ja tyylikkyyttä osaksi myös aikuisten arkea.

Ecolife Helsinki

Ecolife Helsinki on sydämellisesti palveleva lifestyle myymälä Viihdekeskus Flamingossa Vantaalla. Ecolifesta löytyy kattava valikoima laadukkaita hyvinvointiin, kauneuteen ja terveyteen liittyviä tuotteita sekä ekologisia lastenvaatteita ja -tarvikkeita.

Lumoan Store

Suomalainen Lumoan suunnittelee vaatteita naisille sekä lapsille. Vaatteet yhdistävät pitsin tämän päivän modernin yksinkertaisiin linjoihin. Vaatteet käyvät arjen lisäksi juhlaan ja niitä on helppo yhdistellä eri tyyleihin. Lumoan valmistaa myös tekstikoruja jotka ovat uniikkeja ja ajattomia.

Punavuoren peikko

Punavuoren peikko on vuonna 2007 perustettu sympaattinen lastenvaate ja -tarvikekauppa, josta löytyy tyylikkäitä vaatteita ja merkkejä lapsille. Merkkeinä mm. Mini Rodini, Mainio, Molo, ja Bobo Choses sekä Bugaboo-lastenvaunut.

Po.P Kamppi

Polarn O. Pyret on Ruotsin johtava lastenvaateketju, joka valmistaa persoonallisia ja iloisia vaatteita kaikenikäisille lapsille kokoon 152cm asti. Polarn O. Pyret edustaa selkeitä ja iloisia värejä, leikkisiä kuoseja ja klassista raitaa. Polarn O. Pyretin ulkovaatteiden tekniset ominaisuudet ja istuvuutta helpottavat yksityiskohdat on suunniteltu leikkivän lapsen tarpeisiin vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Helsingissä löydät Polarn o. Pyret-liikkeet myös Stockmannin tavaratalossa (shop-in-shop) ja Kauppakeskus REDIssä.

Le Bunuell

Lastenpuoti Le Bunuell on Helsingin keskustassa sijaitseva lasten merkkivaatemyymälä. Valikoimasta löytyvät lastenvaatteet jokapäiväiseen käyttöön kuin myöskin juhlatilaisuuksiin. Merkkeinä mm. Monnalisa, Little Marc Jacobs, Kenzo, Il Gufo, Timberland, DKNY Kids, Catimini, Ver de Terre, Guess, Lili Gaufrette, Kate Mack, Karl Lagerfeldt Kids ja Billie Blush.