Herkuttelua ja fiilistelyä Suomenlinnassa paikallista ruokakulttuuria kunnioittaen.
<p>Herkuttelua ja fiilistelyä Suomenlinnassa paikallista ruokakulttuuria kunnioittaen.</p><p>Ravintola Adlerfeltin ruokaideologian ohjaavina periaatteina on raaka-aineiden vastuulliset valinnat ympäri vuoden sekä Suomenlinnan ruokakulttuurin kunnioitus. Ravintolassa tutkitaan jatkuvasti paikallisia ruokaperinteitä ja sesonkeja, inspiroidutaan niihin liittyvistä raaka-aineista. Luodaan tämän päivän modernia ruokakulttuuria kunnioittaen Suomenlinnaa, oivaltaen sen eri vaiheita. Motivoidutaan perinteisistä ruoanvalmistusmenetelmistä ja niiden nykyaikaisista tulkinnoista. </p><p>Vieraanvaraisuus on kaiken keskiössä ja kokonaisuuden kruunaa viinilista, josta löytyy kaikkea helposti lähestyttävien klassikoiden ja makuhermoja kutkuttavia eleganttien ja kiinnostavien viinien väliltä. </p><p> </p><p>Ravintola Adlerfelt, Suomenlinna</p><p>6.3.-31.12.2024</p>