Minnen Helsinki-päivän samppanjatasting: Ranskalaisia kuplia & helsinkiläisiä herkkuja | Luennoitsija Minnen pääsommelier Toni Aikasalo
<p>Minnen Helsinki-päivän samppanjatasting: Ranskalaisia kuplia & helsinkiläisiä herkkuja | Luennoitsija Minnen pääsommelier Toni Aikasalo</p><p>Minne Champagne & Wine-viinibaarissa Eteläesplanadilla järjestetään Helsinki-päivänä samppanjatasting, jossa tarjoillaan helsinkiläisiä herkkuja samppanjan kera</p><p>Helsinki-päivän samppanjatastingin aikana Minnen pääsommelier Toni Aikasalo esittelee maisteltavat samppanjat ja kertoo, miten nämä upeat, käsityönä valmistetut juomat löytävät makuparinsa helsinkiläisen keittiön herkuista. </p><p>Minnen teesinä on, että aina on hyvä hetki samppanjalle!</p><p>Tastingin aluksi nautitaan lasillinen samppanjaa alkumaljaksi ja maistellaan kolmea laadukasta samppanjaa (maisteluannos 6 cl/juoma).</p><p> </p><p>Minnen keittiömestarin Antti Isoniemelän Helsinki-päivän pikkuherkut maisteltavien samppanjoiden makupareiksi:</p><p>HAUKI L</p><p>Suolattua merihaukea, tilliä, fenkolia ja hauenmätiä</p><p>HÄRKÄ L</p><p>Tartar suomalaisesta pihvihärän fileestä, graavisuolattua kananmunaa ja tattimajoneesia</p><p>SAVULOHI L</p><p>Lohi-piparjuuri-tuorejuustovaahtoa ja fermentoitua tyrniä</p><p> </p><p>Minne Champagne & Wine</p><p>12.6.2024</p><p>Osallistumismaksu 104€, lisätietoja p. 044 55 66 194</p><p>Tasting pidetään suomeksi</p>