Nattklubb

Heidi's Bier Bar

I Heidis Bier Bar kan man uppleva äkta after ski stämning. På de tre våningarna står stämningen högt i tak med stora ölstop och dans på borden i äkta Oktoberfest-stil, och i bakgrunden spelar tyska, finska och internationella hits.

Post Bar

Musikbar och klubb i Sörnäs med god stämning och speciellt bra musik, och som drivs av fyra lokala dj's. Förutom musikkonst presenterar klubben även visuell konst i månatligen växlande konstutställningar.

Skohan

Nattklubben Skohan har tagit Helsingfors nattliv med storm efter öppningen i mars 2017. Bra läge, fräscha utrymmen, musik och goda drinkar, vad mer behöver man för en rolig kväll? Ägaren av nattklubben är en av Finlands största rapartister, Cheek. Hans perfektionism syns i inredandet och standarden av klubben. Ett hett tips är Skohans stora terass under varma sommarkvällar.

Kaiku

Kaiku, som öppnades 2013, är en av de bästa inom Helsingfors klubbkultur. Klubben är belägen i en gammal fabriksbyggnad, sida vid sida med de populära Kuudes Linja och Siltanen. I Kaiku uppträder såväl finska som internationella dj's, även toppnamn. År 2014 valde The Guardian Kaiku som en av de bästa klubbarna i Europa.