Rock

On the Rocks Kallio

Musikbaren och restaurangen On the Rocks Kallio serverar lunch må-fre och pubmeny på kvällarna och veckosluten. On the Rocks Kallio erbjuder även evenemang från live musik till frågesport och barspel, biljardbord och ledig stämning.

Bar Loosister

Rock-bistron Bar Loosister är ett trevligt vardagsrum i Berghäll. Restaurangen, som öppnades 2013, erbjuder såväl pizza som hamburgare, även vegana sådana, ett bra urval finska och internationella ölsorter, rejäl rock'n roll och ledig atmosfär.

Tavastia-klubi

Tavastia-klubben, grundad år 1970, är en en av Europas äldsta rockklubbar. Varje vecka uppträder både inhemska och internationella stjärnor. Tavastia ger även möjligheten för nya artister och band att uppträda, speciellt på Semifinal-klubben i källarvåningen. På lördagar, efter konserterna, ordnas ett lördagsdisco med dj's som spelar indie-, pop- och rockmusik.

I samband med Tavastia fungerar även restaurang Ilves som erbjuder lunch på vardagar och a la carte ända till sena kvällen.

On the Rocks

On The Rocks är rock club och live club i centrum intill Järnvägstationen på Mikaelsgatan. Live musik, stand up-kvällar, jam sessions, dj-klubbar och mångsidigt program. Street Bar på övrevåningen är ett lämpligt ställe såväl för rockentusiaster som för alla törstiga: trevligt sällskap, bra atmosfär och musik samt program, från eftermiddagen ända till kvällen.

Klubben i källarvåningen, Rocks Club, har öppet på veckosluten och i samband med evenemang.

Henry's Pub

Den fjärde Henris Pub-lokalen öppnades i Helsingfors i oktober 2006. Grundidén är fortfarande den samma, musik spelas både live och direkt från skivan. Live musik spelas varje torsdag kväll. Hot Wings serveras må-fre 15-23 & lö-sö 12-23.

Hard Rock Cafe Helsinki

Helsingfors Hard Rock Café är en restaurang och bar som rymmer upp till 240 personer. Maten är amerikansk med finska inslag och atmosfären är avslappnad och internationell. På gatunivå finns The Rock Shop®, där man kan köpa Hard Rock Cafe Helsinki-produkter.

Bar Loose

Bar Loose är en rock'n'roll bar i hjärtat av centrala Helsingfors. Bar Loose är en mångsidig mötesplats: det är en lätt tillgänglig after work-bar för den lokala rockscenen, senare på kvällarna en cool live-plats med en noggrant utvald artistlista och efter midnatt en nattklubb för den som gillar rock.