Familj

HopLop Böle

HopLop Böle är en lek-och äventyrspark inomhus för hela familjen. Barn i alla åldrar älskar att klättra, hoppa, glida, dyka, springa och ha fysiskt roligt. HopLop erbjuder roliga aktiviteter oberoende av vädret.

Förutom det vanliga HopLop-utbbudet finns här även en ninjabana, interaktiva klätterväggar och trampoliner som glädjer skolbarn med föräldrar.

Lekparken Loru

Lekparken Loru är en öppen mötesplats för barnfamiljer i centrum, i centrumbiblioteket Odes varma famn. I Loru ordnas även evenemang och ledd verksamhet.

Loru finns på Odets 3.våning.

Bär Bar

Bär Bar erbjuder hälsosamma mellanmål som smoothies, smoothie bowls, bärshots och rågröt gjorda på finsk superfood; bär och havre.

Fööni

Fööni-vindtunneln och Bar & Cafe Hangaari erbjuder upplevelser för alla sinnen. I Fööni kan man prova på att flyga själv eller komma och se vad friflygning i en vindtunnel är som bäst. Det är även flyguppvisningar längs hela dagen för den som vill se på, och samtidigt kan man avnjuta ett glas kvalitetsdryck eller en kopp färskbryggt kaffe i Hangaari.

Hoplop Kasåkern

HopLop Kasåkern är en äventyrspark för hela familjen. Parken är från vägg till vägg fylld med fängslande sysselsättning och fartfyllda aktiviteter för alla åldrar, oberoende av skicklighet. En utmanande och lockande äventyrslabyrint, en häftig och rolig donitsrutschkana, en vild och fartfylld dropslide-rutschbana, fascinerande kalasrum, en hisnande vulkanrutschbana och tuffa elbilar garanterar att glädjen står högt i tak.