Club

Tanner

Tanner serverar frukost på morgonen, lunch på dagen och middag på kvällen. Dj's spelar musik på fredag och lördagkvällar. Brunch på lö-sö.

Post Bar

Musikbar och klubb i Sörnäs med god stämning och speciellt bra musik, och som drivs av fyra lokala dj's. Förutom musikkonst presenterar klubben även visuell konst i månatligen växlande konstutställningar.

Stidilä

Ett klubbutrymme där efterfesten fortsätter ända till kl 07 på morgonen efter att grannarna Kaiku, Kuudes Linja och Siltanen har stängt.

Skohan

Nattklubben Skohan har tagit Helsingfors nattliv med storm efter öppningen i mars 2017. Bra läge, fräscha utrymmen, musik och goda drinkar, vad mer behöver man för en rolig kväll? Ägaren av nattklubben är en av Finlands största rapartister, Cheek. Hans perfektionism syns i inredandet och standarden av klubben. Ett hett tips är Skohans stora terass under varma sommarkvällar.

Kaiku

Kaiku, som öppnades 2013, är en av de bästa inom Helsingfors klubbkultur. Klubben är belägen i en gammal fabriksbyggnad, sida vid sida med de populära Kuudes Linja och Siltanen. I Kaiku uppträder såväl finska som internationella dj's, även toppnamn. År 2014 valde The Guardian Kaiku som en av de bästa klubbarna i Europa.

Ääniwalli

Ääniwalli finns där man aldrig skulle tro att en av stans hetaste klubbar finns: mitt bland kontorshusen på industriområdet i Vallgård. Me kanske det är just därför de bästa festerna finns där. Livegigs och sommartid även populära utomhuskonserter.

Tavastia-klubi

Tavastia-klubben, grundad år 1970, är en en av Europas äldsta rockklubbar. Varje vecka uppträder både inhemska och internationella stjärnor. Tavastia ger även möjligheten för nya artister och band att uppträda, speciellt på Semifinal-klubben i källarvåningen. På lördagar, efter konserterna, ordnas ett lördagsdisco med dj's som spelar indie-, pop- och rockmusik.

I samband med Tavastia fungerar även restaurang Ilves som erbjuder lunch på vardagar och a la carte ända till sena kvällen.