Cocktailbar

Room Bulevard

Gayrestaurangen Room Bulevard ligger vid Bulevarden och erbjuder ett brett sortiment champagne och viner. Den skandinaviskt enkelt iredda Room Bulevard passar för såväl afterworks, dates som för ledigt umgänge annors bara. Sommartid en uteservering på innergården.

Bar Hub

Bar Hub är ett avslappnat, modernt vardagsrum i Kampen. I dryckesväg finns det nånting för alla, oberoende om man gillar god öl, vin, eller en fin cocktail.

Chihuahua Julep

Chihuahua Julep är en "Agave Friendly Cocktail Bar", vars urval består bl.a. av tiotals olika agave-alkoholer, allt från tequila till mezcal och raicilla. Ring på dörrklockan för att komma in!

Rosa Izakaya

I Rosa Izakaya kan man smaka på unika cocktails, slappna av med ett glas vin eller njuta av en kall öl.

Förutom drycker erbjuder Izakaya även mat. Den noga planerade menyn består av smaker från Asien som tagit intryck av ställen runtom världen. Portionerna är menade att delas bland bordssällskapet, men det går bra att beställa även var för sig.

St. George Wintergarden

St. Georges bar-restaurang Wintergarden på hotellets innergård med glastak, erbjuder intensiva, flerdimensionella smaker. Detta är platsen att träffas på, slappna av och spendera tid med vänner; ett vardagsrum för både lokala och gäster i stan.