Think Sustainably

ID
sustainability
Fölisön

Original Sokos Hotel Tripla

Nya Original Sokos Hotel Tripla är mer än enbart ett hotell. Det är ett ställe i hjärtat av Böle som enkelt förenar stadsmiljö och turister, upplevelser och besökare, avkoppling och aktiviteter. Det är lätt att ta sig till hotellet med kollektivtrafik från alla håll i Finland. Hotellet som har ett genuint finländsk prägel och en avslappnad stämning är mer än ett ställe där man kan övernatta, det erbjuder även lokaler för vardagliga stunder, möten och fester. De minimalistiska, men eleganta rummen erbjuder en fridfull plats där man kan koppla av fullständigt och få tid för en själv.

Kaarna Living

Kaarna Living är en hållbar livsstilsbutik. Det unika sortimentet består av noggrant utvalda etiska och ekologiska produkter av hög kvalitet. I butiken finns märken från både Finland och andra länder. Många av produkterna hittar man bara i Kaarna Living.

Helsingfors
Olympiastadion
Södervik
Skanslandet och Kungsholmen, N 60° 8,161' och E 25° 0,074'

Ravintola Nolla

Nordens första restaurang helt utan svinn. Dess grundare Luka Balac (Serbien), Carlos Henriques (Portugal) och Albert Franch Sunyer (Spanien) vill visa att en njutningsfull middag kan stöda den hållbara utvecklingen. ”Vi tycker att restaurangbranchens sätt att handska avfall är föråldrad. Vi koncentrerar oss på den bästa ekoproduktionen som finns, utan mellanhänder. Vi slipper att använda överlopps förpackningsmaterial och samarbetsgårdarna får i gängäld färsk mylla från vår kompost.”