Think Sustainably

ID
sustainability
Senatstorget
Helsingfors
Designmuseet

Heymo 1

Heymo 1 är en ny typ av flexibelt servicehotell där allt väsentligt har tagits i beaktande och allt har gjorts så enkelt som möjligt.

VALO Hotel & Work

VALO Hotel & Work är ett varmhjärtat hotell och inspirerande arbetsutrymme i Brunakärr, Helsingfors. I den finskt eleganta VALO finns också en restaurang, cocktailbar, bastuavdelning på taket och en magnifik täckt innergård som är öppen 24/7.

Grill it! Tapiola Garden & Garden Bar

Tapiola Gardens trivsamma restaurang Grill it! kombinerar traditionell grillning och förstklassiga råvaror på ett nytt sätt. Restaurangens själ finns i köket: en träkolsgrill som lyfter fram köttets, fiskens och grönsakernas aromer. Njut av grillade biffar, kycklingspett och delikata sallader!

På sommaren kan man njuta av utsikten över den vackra trädgårdsstaden Hagalund från terrassen som har plats för 100 personer. I restaurangen finns en vedeldad öppen spis som skapar stämning under den mörka tiden av året.

Grill it!- restaurangen tillsammans med hotellets konferensutrymmen fungerar som en festlokal där man kan ordna alla slags fester och tillställningar, från födelsedagsfester och studentfester till företagsevenemang för flera hundra personer.

Espresso Edge

Läckra och hälsosamma frukost-, lunch- och middagsalternativ. Stort urval med vegetariska och veganska rätter. På sommaren kan man njuta av ett glas bubbel på den soliga terassen.