Bra vegetariska restauranger i Helsingfors

Vege-annos
Lead text
Köttfri restaurangzon, var så goda.

Cargo

Containerkaféet Cargo ändrades till vegetarisk restaurang våren 2016. Platsen lämpar sig numera för många syften; här kan du ta ett glas på takterrassen, äta en hälsosam lunch, avnjuta kaffe med dopp eller en kvällsmåltid med många rätter – utan att förglömma festbruncher. Många av rätterna finns också som veganska. 
Gräsvikskajen 8

OmNam

På en hemlig plats, på en innergård vid Annegatan finns en överraskning: en härlig vegetarisk restaurang OmNam, som serverar både rätter på gourmetnivå och enkel, snabbmat. Smaka åtminstone på vegansk minipavlova! Under sommaren finns på gården också en förtjusande uteservering.
Annegatan 29 B

Just Vege

Just Vege är ett treligt snabbmatsställe i Berghäll med intryck från Mellersta östern. Restaurangen har en härlig grönvägg som man vill dyka in i. Många anser att stället serverar den bästa falafel i staden och restaurangen är också särskilt stolta över dem. Falafelrätten är  glutenfri och de gör den själv från början.
Vasagatan 15

Yes Yes Yes

Yes Yes Yes serverar endast vegetarisk mat i ledig stil utan att göra ett nummer av det hela. Platsen är stilig men ledig och listan är full av rätter som kan delas och rätterna är inte indelade i för- huvud- eller efterrätter. För veganer finns troligen det bredaste utbudet i staden både i fråga om mat och viner. 
Stora Robertsgatan 1

Levant

Levant är en liten, autentisk restaurang vid Bulevarden som bjuder på gatuköksmat från Mellersta östern. De generösa mezerätterna är verkligt goda och personalen är munvig. I synnerhet vid lunchtid är det ofta rusning i restaurangen. Obs! I Levant på Drumsö serveras också kött. 
Bulevarden 15

Show image on the left
Off
Show created/updated
Off
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Köttfri restaurangzon, var så goda.