3 moderna finländska restauranger

Seen from above, Pike perch fillets presented beautifully on a bed of creamy sauce with greens doted around the plate on a slate grey tabletop.
Lead text
Dessa restauranger vet vad som är trendigt i det skandinaviska köket just nu.

Spis

Uppfriskande med Spis är att här uppskattas utöver vin också öl. Trots det fina intrycket är betjäningen ledig och varm, och maten kan man verkligen inte klaga på. Spis serverar endast menyer med fyra eller sex rätter, men det är värt det. 
Kaserngatan 26

Kuurna

Den lilla restaurangen Kuurna sägs ofta vara en restaurang som är svår att upptäcka, eftersom den inte har någon namnskylt. Köket använder mycket inhemska, närproducerade råvaror såsom rotfrukt, spannmål och fisk. Maten är fantastisk, priserna måttliga och betjäningen oslagbar. Därför kommer den som varit här en gång i allmänhet på nytt. 
Sjötullsgatan 6

Jord

Jord är en stilig, nordisk restaurang som man inte väntar att skulle finnas i ett köpcenter och därför är Jord så genial. Huvudrollen i de uppfinningsrika, välgjorda rätterna har överraskande råvaror såsom morot eller kål och inte heller köttet är alltid det mest vanliga: I Jord har serverats bland annat tunga, nacke och hjärta. 
Estnäsgatan 8

Show image on the left
Off
Card list
8 x gourmet-restauranger i Helsingfors
Show created/updated
Off
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Dessa restauranger vet vad som är trendigt i det skandinaviska köket just nu.