Tule mukaan kehittämään Valitse vastuullisemmin -palvelua

Towards the right of the picture, two men walk to the edge of some tall rocks on Pihlajsaari island and look out towards the sea at dusk.
Lead text
Valitse vastuullisemmin -palvelu auttaa valitsemaan kestävämpiä tapoja elää ja viihtyä Helsingissä. Palvelu kutsuu mukaan jakamaan parhaita käytäntöjä ja kirittämään kohti kestävää kehitystä. Sinä olet olennainen osa ratkaisua.

Valitse vastuullisemmin -palvelu perustuu kolmeen kivijalkaan: kriteeristöön, palveluntarjoajien toimintaan ja käyttäjien aktiivisuuteen. Palvelua ja kriteeristöä kehitetään säännöllisesti niin käyttäjien, asiantuntijoiden kuin palveluntarjoajien palautteen perusteella.

Voit antaa palautetta kriteereistä, palveluntarjoajista ja palvelun toimivuudesta. Myös uusia palveluntarjoajia voi ehdottaa mukaan! Toimijoille voi lähettää myös kiitosta hyvin toteutetuista ratkaisuista. Uskomme, että nyt on kannustuksen paikka.

Linkkejä palautteen antamiseen löydät myös jokaisen vihreällä kulmamerkillä merkityn palveluntarjoajan tiedoista sekä kriteeristöön tutustuessasi. Palautetta ei julkaista sivustolla.

Banner text
Siirry palautelomakkeeseen ja auta kehittämään palvelua
Mobile link text
Palautelomake
Icon type
TS heart
Title
Koe vastuullisempi Helsinki
Card list
Description
Helsingin vastuullisemmat palveluntarjoajat on merkitty vihreällä kulmamerkillä
Simple liftup
Show image on the left
Off
Show created/updated
Off
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Valitse vastuullisemmin -palvelu kutsuu mukaan jakamaan parhaita käytäntöjä ja kirittämään kohti kestävää kehitystä. Palvelua kehitetään säännöllisesti käyttäjien, asiantuntijoiden ja palveluntarjoajien palautteen perusteella.