Miki Kuusi

Miki Kuusi
Finnish

Helsingissä hyvät paikat täytyy tietää, ja sen eteen pitää nähdä vähän vaivaa.

Miki Kuusi on teknologiayritys Woltin toimitusjohtaja ja kasvuyritystapahtuma Slushin yksi perustaja. Kuusi on syntynyt ja kasvanut Helsingissä. Hän on asunut muun muassa Pitäjänmäellä, Töölössä, Kampissa, Roihuvuoressa, Kalliossa, Punavuoressa ja nyt Ullanlinnassa.

Miki Kuusen kotona oli vahva ruokakulttuuri, jossa vaalittiin isoäidin reseptejä. ”Kasvoin siihen, että huonon päivän voi pelastaa hyvällä ruualla”, hän sanoo. Helsingissä hänelle tärkeitä ovat luottoravintolat ja -kahvilat, joissa hän käy lähes päivittäin. Kiireisen elämäntapansa takia hän syö yleensä päivän aterioista lähinnä aamupalan kotona. 

Kaupungin parhaat ravintolat Kuusi on kolunnut läpi moneen kertaan. Hän seuraa tarkasti ruokablogeissa esiin nousevia kiinnostavia uutuuksia, ja tekee niihin viikonloppuisin pyhiinvaelluksia vaikka toiselle puolelle kaupunkia.
”Helsingissä hyvät paikat täytyy tietää, ja sen eteen pitää nähdä vähän vaivaa”, Kuusi sanoo. 

Miki Kuusen listan teema on ”Helsinki vuorokaudessa”. Kuusi isännöi paljon ulkomaalaisia vieraita, joilla on vain 24 tuntia aikaa Helsingissä. Heille Kuusella on valmiina takuuvarmat suositukset, jotka kaikki ovat myös hänen omia suosikkejaan.

Your local guides
Tee oma #myhelsinki. Lisää paikkoja ja tapahtumia omaan Helsinki-listaasi.
#00d7a7