vartiokylä

neighborhood

Skutta Ravintola

Skutta on taide- ja kulttuuribistro, jonka lautasella luonto ottaa vallan. Arkisin lounaalla maistuu sesonki ja villiluonto. Lauantaisin Skutassa tarjoillaan Wienerschnitzeleistä lohtubrunsseihin. Skutassa järjestetään myös kulttuuritapahtumia ja taiteesta vastaa Galleria Rankka.

Puotilan Minigolfkeskus

Puotilan Minigolfkenttä on yksi kaupungin vanhimmista. Alueella on 2 x 18 reikäistä minigolfkenttää, 1 huopapäällysteinen kilpailu PRO rata ja 1 kilpailu PRO Eterniittirata. Lisäksi kentällä on kioski josta saa kahvia -jäätelöä - ja kylmiä juomia.

Finnkino Itis

Itikseen avattiin marraskuussa 2018 upea yhdeksän salin elokuvateatterikokonaisuus, jonka vetonaulana on Suomen ensimmäinen huippumoderni IMAX-teatteri! Lisäksi teatterissa onkuusi muuta klassista elokuvateatterisalia sekä kaksi LUXE premium-salia.

Palvelua arvostaville elokuvateatterin 2. kerroksessa on myös viihtyisä Oscar's Bar, jossa voi käydä lasillisella ja tilata pientä lämmintä syötävää, "film foodia", nautittavaksi elokuvaa ennen tai jälkeen, tai premium-saleissa elokuvanäytöksen aikana.

Lanterna Kauppakeskus

Kauppakeskus Lanterna on sisustajan ja remontoijan pieni ihmemaa idässä. Kiinnostavia huonekaluliikkeitä, sisustuksen erikoiskauppoja sekä täyden valikoiman rautakauppa saman katon alla Roihupellossa.

Lanternasta löytyy Aitokaluste, Asko, Casalight, Finnlandia, Isku, Jysk, Keittiömaailma, Kodin1, K-Rauta, Kruunukaluste, Laatukeittiöt, Masku, Metropoli, Rusta, Sotka sekä Vepsäläinen. Lisäksi Hesburger.

Asukastalo Mylläri

Asukastalo Mylläri toimii kokoustilana, infopisteenä ja harrastuspaikkana.

Aulassa on mahdollista levähtää kauppamatkalla, tavata tuttuja, rupatella mukavia ja tutustua taidenäyttelyyn. Aulan Kansangalleriassa vaihtuu näyttely kuukauden välein. Samassa rakennuksessa toimii mm. Myllypuron Mediakirjasto.