vallila

neighborhood

Dylan Corner

Vallilassa sijaitsevan Dylan Cornerin noutopöydät notkuvat tuttuun Dylanin tyyliin tuoreita, terveellisiä ja maukkaita salaatteja ja lämpimiä ruokia, itsetehtyjen leipien, vesien ja kahvin/teen kera. Joka päivä tarjolla on myös vegaaninen lämmin ruoka.

VOIMA Kahvila

VOIMA kahvilassa tarjotaan hymyjä ja hyvää läppää, huippuhyvää kahvia sekä lounasta terveellisellä, mutta ​maku ja hauskuus edellä menevällä twistillä. VOIMA on paikka, joka tuo energian ja fiiliksen työntekoon. Kahvilassa voi myös järjestää yksityistilaisuuksia.

Konepaja-sali

Helsingin Vallilan The Train Factoryyn avattiin elokuussa 2019 uusi konsertti- ja tapahtumatila Konepaja-sali. Konepaja-salissa järjestetään konsertteja, kokouksia, seminaareja ja erilaisia yksityistilaisuuksia.

No Fear Agency & Promotion Oy vastaa tilan ohjelmasisällöistä, konserteista ja tuotannoista.

Sture Cafe Club

Sture Cafe Club sijaitsee Ole Gripenbergin suunnittelemassa funkkisrakennuksessa Vallilassa. Alkujaan Volvo-Auton pääkonttorina toimineisiin tiloihin on luotu funktionalismia henkivät tyylikkäät ravintolatilat.

Sture Cafe Club tarjoaa arkipäivisin aamiaisen lisäksi herkullista välimerellistä ruokaa skandinavisella twistillä. Iltaisin ravintolassa järjestetään musiikki-iltojen lisäksi erilaisia live-esityksiä, jazz- ja rock'n'roll -klubeja ja paljon muuta.

Bistro K

Lounasta, naposteltavia ja illallista. Herkullisia ja helppoja annoksia, eurooppalaiseen tyyliin.

Bistro K huolehtii myös Musiikkiteatteri Kapsäkin väliaikatarjoilusta.