taka-töölö

neighborhood

Bar Teos

Bar Teos on tunnelmallinen välimerellinen tapas-baari Taka-Töölössä, jonka valikoimaan kuuluu eurooppalaisia viinejä, drinkkejä ja oluita. Laajasta tapasvalikoimasta voi poimia yksittäisiä herkkuannoksia tai nauttia kokonaisen tapas-menun.

Pretty Boy Wingery

Pretty Boy Wingery on wingseihin ja kansainvälisiin makuihin erikoistunut, rohkeasti erilainen ravintola. Laadukkaista raaka-aineista loihditut annokset ovat keränneet makupalettiaan maailman eri kolkista. Kaikkea överi-herkullista kanasta, maukasta NoChickeniä unohtamatta!

Galleria Seinä

Galleria Seinä on vuonna 2014 perustettu Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton ikkunagalleria Mannerheimintien varrella Töölössä. Galleria esittelee liiton jäsenyhteisöjen taiteilijoiden teoksia tarjoten laaja-alaisesti maalauksia, grafiikkaa, piirustuksia, veistoksia, valokuvia ja videotaidetta eri puolilta Suomea.

Näyttelyt vaihtuvat kuukausittain ja ovat avoinna yleisölle ympäri vuorokauden.

Helsinki Flea Market

Helsinki Flea Market on perinteinen itsepalvepalvelukirpputori joka sijaitsee Töölössä. Kaksikerroksisella, "kellarikirppistunnelmaa" huokuvalla kirpputorilla on myynnissä tavaroita, vaatteita, asusteita, antiikkia ym.

Tiloista löytyy itsepalvelukirpputorin lisäksi "antiikki-alakerta", josta voi löytää huolella haalittuja ja uutta kotia etsimässä olevia esineitä kodin sisustukseen.

UFF Töölöntori

UFF:n myymälät tarjoavat kuluttajalle kestävän ja ekologisen vaihtoehdon sekä tuotteita yksilölliseen tyyliin. Vaatevalikoima koostuu laadukkaista, ajanmukaisista vaatteista ja vintage-löydöistä.

U-landshjälp från Folk till Folk i Finland rf (UFF) on yksityinen yleishyödyllinen yhdistys. Yhdistyksen pääasiallinen tarkoitus on kehitysyhteistyöprojektien tukeminen ja sitä kautta ihmisten elinolojen parantaminen kehitysmaissa.

Helsingissä on 13 liikettä, koko maassa yhteensä 22.

Construction Site for a Colorful Ghost

Muraali Construction Site for a Colorful Ghost (Peter Larsson & Ossian Eckerman, SWE, 2020) on monimediaalinen teos joka on kuin maalaus joka näyttää valokuvalta veistoksesta Runeberginkatu 50:ssä sijaitsevan rakennuksen julkisivussa.

Teos on monikerroksellinen ja monitasoinen. Vaikka teos on abstrakti, on se tunnistettava eleenä ja siinä on kiinnostava värien käyttö. Teoksen leikkisyys on suurenmoinen ja se soveltuu kaikenikäisille. Teos tuo syvyyttä ja tilallisuutta kohteeseen.