ruskeasuo

neighborhood

VALO Hotel & Work

VALO Hotel & Work on lämminhenkinen hotelli ja inspiroiva työtila Helsingin Ruskeasuolla. Suomalaisen tyylikkäässä VALOssa on myös ravintola, cocktailbaari, saunaosasto katolla sekä upea katettu sisäpiha, joka on auki 24/7.

Forenom Aparthotel Helsinki Pikku Huopalahti

Forenom Aparthotel Helsinki Pikku Huopalahden keskeinen sijainti Mannerheimintien varrella tekee siitä loistavan vaihtoehdon liike- ja lomamatkailuun. Kulkuyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua ovat erinomaiset. Jokainen huoneisto on rakennettu kodinomaisesti. Hyvin varustellun keittiön lisäksi huoneistoihin kuuluu taulutelevisio, hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta. Hotellivierailla on mahdollisuus pestä pyykkiä yhteisessä pyykkituvassa. Hotellin 66 huoneistoa vaihtelevat kooltaan yksiöstä kaksioon. Lisäksi lasten leikkihuone ja lounge tuovat majoittumiseen monipuolisia ja rentouttavia hetkiä. Wi-Fi, liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät aina majoitushintaan. Mahdollisuus aamiaiseen. Rajoitettu määrä maksullisia, lämpimiä autohallipaikkoja.

Myö Hostel

Myö Hostel on vehreä keidas Helsingin keskustan kupeessa, kiehtovassa Ruskeasuon kaupunginosassa. Lämminhenkinen boutique-hostel tuo ripauksen luksusta ja designia jokaisen kukkaron ulottuville.

Hostel työllistää kehitysvammaisia ammattilaisia oikeisiin työsuhteisiin, oikealla palkalla. Myö Hostellissa yöpymällä teet työelämästä tasa-arvoisempaa!

Keskustallin ratsastuskoulu

Keskustalli on vuonna 1929 toimintansa aloittanut ratsastuskoulu ja
-talli. Keskustallin Ratsastuskoulu on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma "Green Card" ratsastuskoulu, alallaan vanhin Suomessa. Koulu on toiminut yhteistyössä Helsingin Ratsastajat ry:n kanssa seuran perustamisesta v. 1930 lähtien.

Keskuspuisto

Tuhannen hehtaarin laajuinen Keskuspuisto on lähes kymmenen kilometriä pitkä ulottuen keskustan tuntumasta Laaksosta aina kaupungin pohjoisrajalle Haltialaan. Se käsittää urbaania kulttuuripuistoa, laajoilta keskiosiltaan ulkoilumetsää ja Haltialassa aarnimetsää sekä viljelysmaisemaa. Puistoon kuuluu neljä luonnonsuojelualuetta: Pitkäkosken rinnelehto, Haltialan aarnialue, Niskalan puulajipuisto ja Ruutinkosken rantalehto.

Keskuspuisto, monipuolisine alueineen, on erittäin suosittu ulkoilukohde.

Galleria Live

Galleria on keskittynyt etenkin kotimaisen nykytaiteen esittämiseen. Tilan asettamissa puitteissa esillä on enimmäkseen maalauksia, grafiikkaa ja valokuvia, mutta osa gallerian taiteilijoista on tuonut esille myös videoinstallaatioita, performanssia tai veistoksia. Myös veistospuisto.

Forenom Apartments

Forenomin kalustettu ja kodinomainen asunto on hyvä väliaikainen vaihtoehto esimerkiksi työmatkan, vaihto-opiskelun, loman tai muun pidemmän vierailun ajaksi. Asuntojen hintaan sisältyy aina kalusteet ja vesi- ja sähkömaksut.

Asunnon saat juuri siksi aikaa kun tarvitsee: muutamaksi päiväksi, viikoksi tai kuukausiksi. Tarjonnasta löytyy niin yksiöt, kaksiot, kolmiot kuin isommatkin asunnot.

Asuntoja on tarjolla eri puolilla kaupunkia.