pukinmäki

neighborhood

Puksu Room

Olohuone Pukinmäen sydämessä!

Loistavalla sijainnilla heti aseman vieressä on kodikas ja viihtyisä pubi.
Laaja tarjonta pienpanimoiden tuotteista, vaihtuvat oluet hanoissa sekä talon oma kausittain päivittyvä cocktail-lista ja klassikko-hörpyt.

Tekemistä löytyy niin treffeille kuin kavereiden iltaan; käytettävissä ovat beer pong, biljardi, tikanheitto ja monet muut pelit.

Viikottain kalenterissa on keskiviikkoisin stand up:ia tai taikurit ja perjantaisin pubivisa. Viikonloppuja siivittää Dj't tanssilattialla, karaoke ja vaihtuvat klubit sekä tapahtumat.

Longinoja

Läpi Malmin ja ali Kehä I:n virtaava Longinoja on Vantaanjoen ensimmäinen sivuhaara. Oja on talkoovoimin muuttunut puroksi ja vesistöksi, jossa taimenen luontainen lisääntyminen on turvattu. Longinojasta on tullut koko Suomen talkookunnostuksien mallikohde taimenen elvytystyössä Suomalaisen kalastusmatkailun edistämisseuran (Skes ry) aloittamien, vuosittain jatkuvien kunnostustöiden ansiosta. Päällepäin vaatimattomasta ojasta on vuodesta 2001 alkaneella sitkeällä vapaaehtoistyöllä kehittynyt yksi Vantaanjoen tärkeimmistä lisääntymispuroista Suomenlahden uhanalaiselle taimenelle.

Taimenpuron luontopolku on kaksi kilometriä pitkä ja auki läpi vuoden. Se vie kulkijansa Haaga-Helian ammattikorkeakoululta aina Vantaanjoelle saakka.