pasila

neighborhood

Pasilan Urheiluhalli

Urheiluhalli. Pelitilaa riittää 500:lle päivittäiselle käyttäjälle. Ulosvedettävät katsomot tarjoavat tilat 2000:lle hengelle. Verhot jakavat pääkentän kolmeen osaan: yhtäaikaa voidaan pelata esim. lentopalloa, koripalloa, ja sählyä tai sulkapalloa neljällä kentällä.

HopLop Pasila

HopLop Helsinki Pasila sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Triplassa. Puistosta löytyvät HopLop-kestosuosikkien lisäksi ninjarata, interaktiiviset kiipeilyseinät ja trampoliinit, jotka ilostuttavat myös koululaisia vanhempineen.

Flavourium

Flavourium inspiroituu eri lokaatioista, niiden mauista ja kulinaristisista kulttuureista. Jokainen annos on oma kokonaisuutensa, joka vie makumatkalle eri kohteisiin Flavouriumin tyyliin.

Flavouriumista löytyy myös cocktail lounge. Suomen ja maailman parhaaksi valittu cocktailbaari A21 on saanut jatkoa. A21 on nyt syntynyt uudelleen osana Flavouriumia ja saanut nimekseen The One. Baarin tarina rakentuu A21 klassikoiden, "World Tour"-makujen ja elämyksellisten cocktailien ympärille.

Biitsi Pasila

Biitsi Pasila on uniikki sisäkesäkonsepti, jossa yhdistyy lämpö, hiekkaranta ja beach volley. Ikitropiikin hauskat aktiviteetit, beach volley, aidot palmut ja erinomainen rantabaari takaavat viihtymisen pitkään. 26-asteen lämpötila pakottaa jättämään talvivaatteet narikkaan!

Biitsiltä löytyy kolme beach volley kenttää ja hiekka-alue pienemmille hiekkapelille, 3 baaria, 3 erikokoista kokous-/backstagetilaa ja 3 saunatilaa. Tapahtumia Biitsillä voi järjestää jopa 1000 hengelle.