mustikkamaa-korkeasaari

neighborhood

Café Blobba

Café Blobba on kesäkahvila ja terassi Mustikkamaalla, venetelakan alueella. Herkullisia lounaskeittoja ja leivonnaisia, mausteina hyvä ja positiivinen ilmapiiri nuorekaalla ja palvelualttiilla henkilökunnalla.

Mustikkamaa

Mustikkamaa sijaitsee Kulosaaren eteläpuolella, noin 5 km keskustasta. Mustikkamaa on suosittu ulkoilualue ja kansanpuisto. Saarelta löytyy mm. uimaranta, kioski, kahvila ja ravintola, tenniskenttä sekä kesäteatteri. Vuodesta 1964 on Kulosaaresta ollut siltayhteys Mustikkamaalle. Vuonna 2016 Kalasataman uudelta asuinalueelta avattiin kevyen liikenteen siltayhteys, Isoisänsilta. Mustikkamaan läpi kuljetaan myös Korkeasaaren eläintarhaan.

Seikkailupuisto Korkee Mustikkamaa

Seikkailupuisto Korkee on vuonna 2014 perustettu pääkaupunkiseudun ensimmäinen köysiseikkailupuisto, jossa taitoja ja rohkeutta pääsee testaamaan kahdessa eri puistossa.

Mustikkamaalla taitoja pääsee testaamaan 3:lla lasten ja 10:llä aikuisten radalla, yhteensä yli 100 tehtävässä. Tehtävistä löytyy sopivasti haasteita kaikille ikään katsomatta aina 90 cm pituisesta seikkailijasta lähtien.

Kun on aika pitää pikku tauko, on seikkailupuistossa oma Kahvio Tikka.