kruununhaka

neighborhood

Valkoinen Sali

Valkoisen Salin juhlakerros käsittää yli 300 m2 kaari-ikkunallisen juhlasalin ja yli 130 m2 lämpiön. Valter Jungin piirtämä vuonna 1925 valmistunut kaunis sali on ainoita ehjänä säilyneitä aikakautensa juhlatiloja. Empire-Helsingin sydämessä sijaitseva Valkoinen Sali toimii tilauskäytössä.

Kaunis ja valoisa juhlasali soveltuu 250 henkilön istuvaan illalliseen, jopa 750 henkilön cocktailtilaisuuteen tai 450 henkilön seminaari- ja luentotilaisuuteen. Juhlakerroksen tilavaan lämpiöön voi rakentaa näyttävät buffetpöydät, baarin tai vaikka näyttelyn.

IKONO Lounge

IKONO on hiljattain perustettu suomalainen vaatemerkki joka tarjoaa unisexmuotia joka on valmistettu korkealaatuisista, vastuullisista materiaaleista.

IKONO Lounge resonoi sitä elämäntapaa jota IKONO edustaa.

IKONO Loungessa on tarjolla huolella valikoituja viinejä, kahvia sekä muita juomia joita voi nauttia sisällä liikeessä tai ulkona pienellä katuterassilla.

IKONON oman malliston lisäksi liikkeessä on myös neljän muun suomalaisen vaatemerkin mallistoja, A.M.O.D., CUITU, EMILIA MALA ja Jouten.

Espresso Edge

Tarjolla paljon herkullisia ja terveellisiä aamiais-, lounas- ja illallisvaihtoehtoja. Runsaasti kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Kesällä voi nauttia lasillisen kuplivaa aurinkoisella terassilla.

Rosebud Maria

Mariankadun Rosebud-kirjakaupassa on tarjolla kaikkea tarpeellista kirjoista kortteihin. Valikoima kasvaa joka päivä, niin uutuuksia kuin kaivattuja klassikoita vuosien takaa.