alppiharju

neighborhood

Maltainen Riekko

Olutravintola Maltainen Riekko on keskellä Helsingin Alppilaa sijaitseva kodikas mallasjuomia tarjoava ravintola. Valikoimassa on kattava valikoima erilaisia oluita, siidereitä ja muita mallasherkkuja, harvinaisista erikoisuuksista tunnetuihin laatumerkkeihin.

urbansauna Kallio

Urbansauna Kalliossa voit viettää mukavasti juhlat, saunaillan tai yritystilaisuuden jopa 50 henkilön voimin. urbansauna Kallio sijaitsee Kallion sydämessä taloyhtiön rauhallisessa erillisrakennuksessa, kivenheiton päässä Sörnäisten metroasemalta. Saunatilasta löytyy baarikeittiö varustettuna mm. kylmäkaapilla, kiertoilmauunilla, kahvin- ja vedenkeittimellä sekä tilassa on myös astiasto 50 henkilölle viini- ja kuohuviinilaseineen.

Tilan äänentoiston voi jakaa eri tiloihin, jopa saunaan, ja saunasta käsin voi seurata televisiosta vaikkapa jääkiekko-ottelua. Käytettävissä on myös videotykki, Playstation sekä ilmainen Wifi. Saunaan mahtuu saunomaan samanaikaisesti jopa 10 henkilöä ja suihkuja ylellisestä suihkuosastosta löytyy 4. Vuokrauksen voit tehdä kätevästi ajantasaisella varauskalenterilla osoitteessa http://urbansauna.fi/ . Vuokrauksen hintaan sisältyy tilavuokra valitulle vuorolle 8-16 (viikonloppuna ja pyhänä 10-16) tai 17-23. Kokousvuoron alkuun tai iltavuoron perään on mahdollista tilata lisätunteja varauskalenterin hinnaston mukaisesti. Tervetuloa juhlimaan urbansauna Kallioon!

Armo Pizza & Bar

Kalliossa sijaitseva Armo on rento ja tyylikäs pizzabaari jossa valmistetaan hapanjuuritaikinasta käsin leivottuja artesaanipizzoja.

Yksinkertaisista ja laadukkaista raaka-aineista syntyy täydellinen pizza!

Gidi

Kalliolan Setlementtitalossa sijaitsevassa ravintola Gidissä tarjoillaan afro-fuusiotyylistä ruokaa ja kahvilatuotteita.

Float Kallio

Kiire ja jatkuva informaatiotulva kuormittavat kaikkia. Float Kallio ja Float Roba ovat tiloja, jossa voi rauhoittua ja irrottautua. Kellunta-altaan aistiärsykkeettömässä ja painottomassa ympäristössä aivot pääsevät vapautumaan jatkuvasta informaatiotulvasta ja keho saavuttaa syvän rentoutumisen.

Kellunta-allas on valolta ja ääneltä suojattu, noin 2,5 metriä pitkä sekä 1,5 metriä leveä ja korkea tila, jonka pohjalla on erittäin suolaista, kelluttavaa vettä. Sekä vesi että ilma ovat kehon lämpöisiä. Veteen käydään makaamaan ja etsitään hyvä asento. Mitään muuta ei tarvitse tehdä.

Kellunta-allas on aistiärsykkeetön ympäristö, jossa suolaveteen katoava keho saa täydellisen levon ja jossa mieli luontaisesti pyrkii kohti meditatiivista tilaa.

Yhtä rentoutuskelluntaa kohden on varattu aikaa 90 minuuttia, josta itse kellunta kestää 60 minuuttia. Sekä Float Kalliolla, että Float Roballa on kolme kellunta-allasta.

Rentoutuskelluntaan Floatilla kuuluu kaikki pyyhkeistä kosmetiikkaan ja pesuaineista tarjoiluihin. Mahdollisten meikkien lisäksi mitään muuta ei tarvita mukaan.

Ajan kelluntaan voi varata kotisivuilta.