Liikuntakeskus

Biitsi Pasila

Biitsi Pasila on uniikki sisäkesäkonsepti, jossa yhdistyy lämpö, hiekkaranta ja beach volley. Ikitropiikin hauskat aktiviteetit, beach volley, aidot palmut ja erinomainen rantabaari takaavat viihtymisen pitkään. 26-asteen lämpötila pakottaa jättämään talvivaatteet narikkaan!

Biitsiltä löytyy kolme beach volley kenttää ja hiekka-alue pienemmille hiekkapelille, 3 baaria, 3 erikokoista kokous-/backstagetilaa ja 3 saunatilaa. Tapahtumia Biitsillä voi järjestää jopa 1000 hengelle.

Trio - Tikkurilan urheilupuisto

Tikkurilassa sijaitseva Trio urheilupuisto on monipuolinen urheilun ja vapaa-ajankeskus joka tarjoaa puitteet liikuntaan ikään ja kuntoon katsomatta. Lajivalikoimasta löytyy jääkiekon ja muiden jäälajien lisäksi mm. salibandy, jalkapallo, uinti ja muut vesiurheilulajit, kori-, lento-, ja käsipallo, keilailu, paini ja muut kamppailulajit sekä biljardi.
Lisäksi majoitus- ja ravintolapalveluja.

Rush-trampoliinipuisto

Rush Helsinki avattiin huhtikuussa 2016 pohjoismaiden ensimmäisenä trampoliinipuistona. Puistosta löytyy monipuolisia aktiviteettipisteitä ajanviettoon, hurvitteluun sekä tavoitteelliseen harjoitteluun. Puisto koostuu lähes sadasta trampoliinista, mukaan lukien myös hurja vapaapudotushyppy viidestä metristä alas pehmeälle laskeutumispatjalle.

Puisto on avoin kaikenikäisille.

Edullisemmat hyppyliput Happy Hourin aikaan (ei koulujen loma-aikoina) sekä viikonloppuisin Family Time -vuoroilla. Ke, pe ja la-iltaisin uv-valoja ja menevää musiikkia Hohto Hypyn aikana.

Vuoro suositellaan varaamaan etukäteen.

Talin liikuntapuisto

Liikuntapuiston laajalla maa-alueella on muun muassa kolme luonnonnurmipintaista kenttää, amerikkalaisen jalkapallon nurmikenttä sekä yksi kumirouhetekonurmikenttä. Jalkapalloilijoille on sisähalli. Lisäksi yksityisiä toimijoita kuten Talihalli-sulkapallo ja squash, Zippy -köysiseikkailu, Helsingin Golfklubi, Talin Tenniskeskus, Talin keilahalli sekä kuntosali Elixia.

Pirkkolan liikuntapuisto

Keskuspuistossa sijaitsee Pirkkolan liikuntapuisto jossa mm. Pirkkolan Uima ja palloiluhalli, jäähalli, sekä kesäaikaan etenkin lapsiperheiden suosima Plotti. Funktionalismia edustava uima- ja palloiluhallikokonaisuus valmistui vuonna 1968.

Urheilupuistossa on mahdollisuus harrastaa uinnin lisäksi mm. seuraavia lajeja: luistelu, jääkiekko, jalkapallo, kuntosali, voimailusali, hiihto, kuntoliikunta, lentopallo, yleisurheilu, pöytätennis, voimistelu, sulkapallo.