Areena

Espoo Metro Areena

Espoo Metro Areena on Tapiolan Urheilupuistossa sijaitseva, vuonna 1999 valmistunut moderni monitoimihalli, jossa järjestetään mm. jääkiekko-otteluita ja konsertteja.

Espoo Metro Areenalla järjestetään myös kirpputoripäiviä.

Helsingin jäähalli

Jaakko Kontion ja Kalle Räiken suunnittelema Helsingin jäähalli avattiin 1. lokakuuta 1966, ja se on Helsingin vanhin jäähalli. Jäähalli suunniteltiin alun perin Suomessa pidettyjä vuoden 1965 jääkiekon maailmanmestaruuskilpailuja varten.

Jääkiekkoseura HIFK on käyttänyt hallia kotikenttänään hallin avajaisista lähtien. Jääkiekko-otteluiden lisäksi jäähallissa järjestetään konsertteja, näyttelyitä ja messuja, sekä kirpputori viikonloppuisin jos hallilla ei ole tuolloin muuta ohjelmaa.

Velodromi

Helsingin Velodromi on pyöräilystadion Helsingissä Käpylän urheilupuiston vieressä joka rakennettiin vuosina 1938-1940 vuoden 1940 suunniteltuja kesäolympialaisia varten. Vuonna 1952 toteutuneissa Helsingin olympialaisissa se oli yhtenä kilpailupaikkana. Betonirakenteisen Velodromin suunnitteli Hilding Ekelund, ja se on suojeltu tyypillisenä funktionalistisen arkkitehtuurin edustajana. Helsingin kaupunki peruskorjasi Velodromin vuosina 1997-2000 jolloin pyöräilyrata korjattiin ja kentälle asennettiin tekonurmipinnoite. Tekonurmella pelataan mm. maahockeytä, amerikkalaista jalkapalloa sekä lacrossea.

Soutustadion

Soutustadion on Taivallahdessa sijaitseva, Helsingin vuoden 1940 olympiakisojen melonta- ja soututapahtumia varten rakennettu stadion. Stadionin suunnitteli arkkitehti Hilding Ekelund ja se valmistui vuonna 1939. Nykyään Soutustadionilla harrastetaan soutua, lauletaan kesäisin SULASOLin yhteislaulutilaisuuksissa ja talvella alueella on Soutuseura SMARK:in talviuintipaikka. Vieressä sijaitseva Soutupaviljonki, jonka tarkoitus oli toimia vuoden 1940 Olympialaisten soutukisojen lehdistö- ja kutsuvierastilana, toimii juhla-ja kokoustilana.

Brahenkenttä

Brahenkenttä on urheilukenttä Alppiharjussa. Kesäisin se toimii pääasiassa jalkapallokenttänä sekä koripallokenttänä. Talvisin se on tekojäärata, jossa pelataan jääpalloa ja luistellaan. Tarjolla tällöin myös vuokraluistimia.

Töölön pallokenttä

Pallokenttä käsittää yhden luonnonnurmisen ja neljä tekonurmipinnoitteista jalkapallokenttää. Kun Pallokenttä avattiin 1915, oli se Suomen ensimmäinen kunnollinen jalkapallon pelaamiseen tarkoitettu nurmikenttä. Avaamisestaan lähtien Bollis onkin koonnut yhteen niin maailmantähdet, aktiivipelaajat, harrastelijat kuin yleisön.

Bolt Arena

Jalkapallojoukkueiden HJK:n ja HIFK:n kotikenttänäkin toimiva Bolt Arena sijaitsee Töölössä. Areenassa järjestetään niin urheilutapahtumia kuin konsertteja, sekä erilaisista yritystapahtumia. Katsomoon mahtuu 10 770 katsojaa.

Olympiastadion

Vuonna 1938 valmistuneen funktionalistisen tyylisen rakennuksen sunnittelivat arkkitehdit Yrjö Lindegren ja Toivo Jäntti. Olympialaiset järjestettiin Helsingissä vuonna 1952. Nykyään stadionilla järjestetään mm. kotimaisia ja kansainvälisiä urheilukilpailuja sekä ulkoilmakonsertteja. Olympiastadionin 72 metrinen korkea torni on erinomainen paikka ihailla Helsingin kaupunkimaisemaa.

Olympiastadionilla toimii myös ravintola Bistro Stadion sekä Urheilumuseo.

Olympiastadionin vierailijakeskussijaitsee tornin juuressa. Vierailijakeskuksessa voi istahtaa Isku Loungessa ja fiilistellä stadionin ainutlaatuista tunnelmaa.

Vierailijakeskuksesta tapahtuu käynti Olympiastadionin kokous- ja liikuntatiloihin, stadionin torniin ja Bistro Stadioniin. Myös opastetut stadionkierrokset lähtevät vierailijakeskuksesta.