Perinneruoka

Ravintola Savu

Ravintola Savun miljöönä toimii punamultainen hirsirakennus Kruununhaan edustalla Tervasaaressa johon on tieyhteys. Mökkiteemaisesti sisustettu ravintola tarjoaa suomalaisia sesongin herkkuja ja kesäisin ruokaa voi sulatella mölkkyä pelaten tai tikkaa heittäen. Ravintolasali 80 henkilölle. Kesäisin suuri katettu ulkoterassi.

Finnjävel Salonki

Finnjävel Salonki tarjoaa uniikin matkan suomalaisuuteen ja satoja vuosia vanhaan pohjoiseen ruokakulttuuriin. Salongissa tulkitaan perinneruokia ja ruokalajeja uniikilla tavalla, tuoden juurevat annokset salonkikelpoisiksi tämän päivän fine dining -ravintolaan.

Ravintolalle pn myönnetty yksi Michelin-tähti.

Meiccu

Legendaarisella ravintolapaikalla Meilahdessa sijaitseva Ravintola Meiccu valkoisineen pöytäliinoineen tarjoilee klassisia suomalaisia ruoka-annoksia, kuten vorschmackia, paistettuja silakoita ja läskisoosia.

Cella

Cella on toiminut kodikkaana ruokailu- ja seurustelupaikkana vuodesta 1969 alkaen. Suomalaisen ruokalistan lisäksi ravintolassa on laaja valikoima viinejä, oluita ja siidereitä sekä suomalaisia että kansainvälisiä otteluita ja pelejä screeniltä.

Ravintola Kamome

Ravintola Kamome tuo yhteen suomalaisen perinteisen ruuan ja japanilaisen keittiön. Ravintolan tiloissa (silloin vielä Kahvila Suomi) kuvattiin vuonna 2006 suuren menestyksen saanut japanilainen elokuva Kamome Shoduko (Ruokala Lokki).

Konstan Möljä

Ravintola Konstan Möljä - aitoa suomalaista kotiruokaa ja vanhan sataman tunnelmaa!

Konstan Möljän ankkuri laskettiin Helsingin Hietalahdenkadulle vuonna 1981. Siitä lähtien tämä aitoa suomalaista perinneruokaa ja rannikkokarjalaista tunnelmaa tarjoava ravintola on palvellut vieraita läheltä ja kaukaa.

Koe Konstan Möljän runsas saaristolaishenkinen illallisbuffet tai viikonlopun juhlava noutopöytä. Arkisin Konstan Möljä tarjoilee myös perinteistä kotiruokalounasta.

Ravintolassa on A-oikeudet ja valikoimasta löytyy perinteisten suomalaisten lagereiden lisäksi erilaisia pienpanimo-oluita sekä raikkaita siidereitä ja lonkeroita. Listalta löytyy myös suomalaisella twistillä tehtyjä klassikkococktaileja.